Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Smartphone-accessoires passen prima in het schap van de supermarkt

Grixx geeft invulling aan een complete meter

Nederlanders zijn zeer gehecht aan hun smartphone. Daar horen natuurlijk een aantal onmisbare accessoires bij. Deze vormen vandaag de dag een interessante productgroep met een hoge omloopsnelheid. De consument wil een accessoire bij defect of verlies namelijk direct kunnen vervangen of heeft behoefte aan extra toebehoren zoals opladers, kabels of koptelefoontjes. Dit is een belangrijke reden waarom smartphone-accessoires prima passen in het schap van de supermarkt. Grixx speelt hier professioneel op in. 

Grote supermarktketens scoren reeds uitstekende resultaten met de nieuwe Grixx-meter die optimaal is afgestemd op de supermarktconsument. Het impulseffect is groot, de marge en de kassa-aanslag zijn relatief hoog en het trekt een jonger publiek aan. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en de verpakking is erg attractief met slimme anti-diefstal elementen.

Kortom: Grixx biedt een aantrekkelijk assortiment, geschikt voor gebruikers van smartphones en tablets, van tieners tot senioren. Want niemand kan zonder smartphone en zonder bijbehorende accessoires.

Contact
Benieuwd wat Grixx voor uw winkelformule kan betekenen? Neem dan contact op met John van Ree, telefoon: 0172 – 63 66 42.
Ga voor meer informatie naar http://grixx-optimum.eu/nl/lucratief-assortiment-supermarkt.

Over Grixx
Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen, audio, sport en accessoires. Zo biedt Grixx onder andere een brede range kabels, opladers en powerbanks zodat je thuis en onderweg altijd je smartphone kunt opladen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GRIXX

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl