Sloffen vol liefde

Geef op 14 februari sloffen van Glerups aan je geliefde en je wordt nooit meer vergeten

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden subtiel laten weten hoe dol ze zijn op elkaar. Met bloemen, chocolaatjes, kaartjes… Of met sloffen van Glerups. Want pas als je voeten warm zijn voel je je happy, vooral in deze koude wintermaanden. Glerups-sloffen geven die warmte omdat ze gemaakt zijn van vilt van 100% wol, zo’n beetje de beste warmte-isolator die er is. 

Andere eigenschappen van wolvilt zijn dat het zacht is en ademt. Het kan tot 35% vocht opnemenzodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. Je draagt ze dus het liefst met blote voeten. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename veerkracht.

Glerups maakt haar pantoffels van wolvan geselecteerde schapen uit New Zeeland. De buitenzool van de pantoffels wordt gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer met een mooie naturelbruine kleur. Je kunt ook kiezen voor een zool van natuurrubber als je er af en toe mee naar buiten gaat. Meer informatie over Glerups vind je op www.binorm.nl/glerups. 

Informatie
Glerups sloffen zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups in acht prachtige kleuren. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GLERUPS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl