Slapen in The Seventies

Nieuw: Bedlinnen Almond van De Witte Lietaer met typisch jaren zeventig dessin

Met dit dekbed reis je iedere avond voor je gaat slapen weer terug in de tijd. Naar de heerlijke jaren zeventig waar artiesten als Bob Marley , ABBA en Joni Mitchell furore maakten. Het prachtige dekbedovertrek Almond van De Witte Lietaer geeft je slaapkamer de hippe look die zo kenmerkend is voor die tijd. Dat is te danken aan de smaakvolle natuurtinten en het typische, grafische seventies dessin. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Je creëert een verrassend effect bij het omslaan van je dekbed als je de effen olijfkleurige kant van het dekbedovertrek naar boven legt. De satijnbinding geeft de stof een subtiele glans en zorgt voor het luxe gevoel van zijdezachte stof op je huid. Bedlinnen Almond bestaat uit 100% gekamd katoen.

Katoen ventileert uitstekend en heeft een groot vochtabsorberend vermogen. Heb je het snel warm, dan geniet je in de zomermaanden zeker van de licht verkoelende werking van katoen-satijn.

Flessenhalssluiting
Het dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting, waardoor ook het uiteinde van het matras onder het mooie design verdwijnt. Het bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking.

Informatie
De Witte Lietaer Almond dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Winkeladviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be. Samenstelling 100% gekamd katoen/satijn, 200 draden per inch², 120 g/m².

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DE WITTE LIETAER

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl