Slaap lekker!

Schiesser Mix & Relax, comfortabele en elegante retro pyjama

De natuur kleurt warm, het weer wordt frisser en kaarsjes in huis zorgen voor een romantische sfeer. Binnen is het behaaglijk en knus in je nieuwe Mix & Relax pyjama. In dit roze pyjamashirt van Schiesser geniet je extra van de donkere herfstavonden. De fijne kant aan de V-hals en het koperkleurig knoopje op de zoom geven het slaapshirt een elegante retrotoets. Het aangename dubbelrib voelt heerlijk zacht op de huid.

De bijpassende lange loungebroek heeft een vrouwelijke pasvorm en is gemaakt van zacht materiaal. Het fijne ruitpatroon in jeansblauw en wit geeft de broek een bijzonder karakter. De pyjamabroek is subtiel afgewerkt met een satijnen lintband rond de taille, steekzakken en plooien aan de tailleband. De pyjama is met toewijding gemaakt en van een aangenaam zachte katoen-modal kwaliteit. Dat wordt een heerlijke herfst.

Informatie
Schiesser Mix & Relax Pyjamashirt € 32,95. Pyjamabroek € 34,95.
Materiaal: Katoen, modal en elastan.
Kijk op Schiesserag.com voor de verkooppunten in Nederland.

Over Schiesser
Schiesser is een A-merk in onder- en bovenkleding, sport- en badmode. Het staat wereldwijd bekend om zijn natuurlijke materialen. Een merk van deze tijd met een ongecompliceerde en duidelijke boodschap: topkwaliteit, natuurlijkheid, actualiteit en esthetiek. Daar hoort ook een professionele winkel- en productpresentatie bij; Schiesser biedt hiervoor een ruime keuze aan materialen en stijlen. 

Schiesser-producten vergezellen mensen hun leven lang. Een merk voor jong en oud dat letterlijk het dichtst bij de mensen staat. In Nederland is het verkrijgbaar bij meer dan 500 verkooppunten, deze vind je op www.Schiesserag.com.

ALLE PERSBERICHTEN VAN SCHIESSER

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl