Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skiën met de nieuwe collectie van Dare 2b

Collectie Winter 2017/2018: Jacks voor dames, heren en kinderen

Dames: Dare2B Invoke II Ski Jacket met coole kleurblokken

Dare 2b introduceert de Invoke II Ski Jacket voor dames, een luxe en warme ski-jas met coole kleurenblokken die veel comfort biedt op de wintersport. Dankzij de Ared20000 Stretch stof is de jas ademend en waterdicht tot een waterkolom van maar liefst 20.000 mm.

De compacte isolatie maakt dat de Invoke II lekker warm is. De ski-jas heeft twee zakken en een kleine zak op de linkermouw, allen met ritssluiting; aan de binnenzijde zitten nog eens twee zakken. Verder is de jas voorzien van een verstelbare capuchon en een vaste sneeuwvanger.

Informatie
Dare 2b Invoke II Ski Jacket is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops in diverse kleuren. Consumentenadviesprijs € 149,95 Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Heren: Dare 2b Rendition Ski Jacket voor optimale bewegingsvrijheid

Dare 2b introduceert de Rendition Ski Jacket voor heren, een luxe en warme ski-jas die veel comfort biedt onder koude omstandigheden. Zo geeft de ARED V02 20.000 Stretch stof veel bewegingsvrijheid. Dankzij deze stof en de getapete naden is de jas ademend en waterdicht tot een waterkolom van maar liefst 20.000 mm. De mouwen zijn voorzien van inwendige stretchmanchetten met duimlussen zodat er geen koude lucht en sneeuw binnenkomt.

De Rendition is optimaal geïsoleerd met een zachte, warme vulling, heeft een verstelbare capuchon en een uitneembare sneeuwvanger. De ski-jas heeft twee zakken, een borstzak en een zakje op de linkermouw, allen met ritssluiting. Aan de binnenzijde zitten nog eens twee binnenzakken.

Informatie
Dare 2b Rendition Ski Jacket is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops in diverse kleuren. Consumentenadviesprijs € 209,95. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Kinderen: Dare2B Obscure Jacket, de stevige wintersportjas voor junioren

Dare 2b introduceert het Obscure Ski Jacket voor kinderen. De jas is gemaakt van het waterdichte en ademende ARED 5000-stof en is licht gewatteerd voor een warme, compacte isolatie. De kinderjas heeft een verstelbare capuchon die je kunt opvouwen in de kraag en is verder voorzien van een sneeuwvanger om sneeuw buiten te houden.

De stevige ski-jas heeft twee zakken en een kleine zak op de linkermouw, allen met ritssluiting, en een mesh binnenzak. Kortom, een ideale jas voor heerlijke avonturen in de sneeuw.

Informatie
Dare 2b Obscure Jacket is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops in diverse kleuren. Consumentenadviesprijs € 89,95. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Over Dare 2b
Dare 2b staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk in winterkleding. De collectie bestaat uit ski- en snowboardkleding en -accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen. Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde Ared membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2b zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt tijdens de wintersport.

ALLE PERSBERICHTEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl