Schokvast tot een val van 2 meter op beton

Olight Warrior X zaklamp: 14 cm lang, 2000 lumen, reikwijdte 560 meter en supersterk

De nieuwe zaklamp Warrior X van Olight is krachtig, maar vooral ook heel erg sterk. Dankzij een zeer robuuste behuizing is de zaklamp schokvast tot een val van 2 meter hoogte op beton. De lichtopbrengst van dit high-end tactical flashlight is 2000 lumen over een afstand van 560 meter. En dat voor een verstraler die slechts 14 cm lang is. Dat is ongekend in de markt.

Door de schakelaar een kwartslag te draaien kun je kiezen uit twee menu’s voor extra snelle bediening. Het ene menu is ideaal voor outdoor en jacht (300 en 2000 lumen), het andere voor beveiliging (2000 lumen en strofe). Er is ook een magnetische afstandsbediening optioneel voor tactische situaties.

De Olight Warrior X is waterdicht en voorzien van een hardstalen, blauwe slagrand. Het USB-laaddock met led-indicator klik je eenvoudig op de magnetische schakelaar achterop de lamp.

Trilfunctie energieniveau
Als de zaklamp bijna leeg is zal hij kort en niet hoorbaar trillen. Is het energieniveau onder de 30% dan trilt hij eenmaal per 5 minuten, onder de 5% trilt hij zesmaal per minuut. Zo weet je wanneer het tijd is om hem op te laden. De Olight Warrior X wordt geleverd met nylon draagtas, siliconen grip, accu en magnetische oplader.

Informatie
De Olight Warrior X is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs € 139,99. Vijf jaar garantie. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net.

Over Olight
Olight is opgericht in 2006 en wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED zaklampen voor hulp-, politie- en defensie-eenheden. Ook professionals of enthousiastelingen in de sportwereld en buitenleven die robuuste zaklampen gebruiken werken met Olight. Door continu te blijven innoveren geven ze een nieuwe dimensie aan de LED zaklamp met veel waardering uit de markt. Olight staat vijf jaar garant voor productiefouten en defecten in materialen.  

De producten van Olight worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, herkenbaar aan de robuuste behuizing van hard geanodiseerd aluminium. Ze voeren een compleet en uitgebreid programma aan LED zaklampen, hoofdlampen en schijnwerpers. De lampen van Olight hebben een zeer hoge lichtopbrengst tot wel 12.000 lumen. Olight streeft er naar een zo compact mogelijk product te ontwikkelen met de hoogste lichtopbrengst, ergonomie, duurzaamheid en kwaliteit.

ALLE PERSBERICHTEN VAN OLIGHT

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl