Schattig sneeuwpak voor de kleintjes

Dare 2b Break The Ice Snowsuitin de kleuren Lollipop Red, Nordic Green en Sea Breeze Blue

Dare 2b heeft deze winter een schattig sneeuwpak voor baby’s en peuters in de kleuren Lollipop Red, Nordic Green en Sea Breeze Blue. Hiermee trek je veel aandacht op de skipiste. Het Break The lce Snowsuit heeft een zachte voering waarmee je de kleine lekker warm houdt. 

Het sneeuwpak heeft een schuine ritssluiting die doorloopt tot op de linker broekspijp, zodat je deze gemakkelijk aan- en uit kunt trekken. De binnenzijde van de broekspijpen en het kruis zijn met drukknopen te openen wat natuurlijk erg praktisch is. Verder is het pak voorzien van elastische boorden en een vaste capuchon met leuke oortjes. Dankzij het Ared5000 membraan in de stof is het sneeuwpak waterafstotend en toch ademend.

Informatie
Dare 2b Break The Ice Snowsuitis verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleurenLollipop Red, Nordic Green, Sea Breeze Blue en Fluro Blue. Voor baby’s en peuters, in de maten 62/68 tot 104. Consumentenadviesprijs € 54,95. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Over Dare 2b
Dare 2b staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk in winterkleding. De collectie bestaat uit ski- en snowboardkleding en -accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen. Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde ARED membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2b zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt tijdens de wintersport.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DARE2B

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl