Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Sauna van Arollahout heeft heilzame werking

Nieuw: Hotel Post in Lermoos breidt haar Spa uit met groot sauna-complex

In juli 2017 opent Hotel Post in Lermoos haar nieuwe sauna-complex met uitzicht op de Zugspitze. De sauna is gemaakt van Arollahout en dat is bijzonder. De Alpenden of Arolla Pine staat ook bekend als de koningin der Alpen, een fenomeen in Oostenrijk. Het hout van deze boom wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzame werking. Het heeft een heerlijk geur en zorgt voor een ontspannen gevoel: het verlaagt je bloeddruk, je slaapt er goed van en je rust beter uit.

Arolla Pine wordt steeds vaker toegepast in sauna’s. Voor Hotel Post is de nieuwe Zirben Panorama Sauna een mooie aanvulling, de oppervlakte van het totale Spa-complex komt hiermee op 3000 m2. Buiten de nieuwe sauna wordt een zoutwaterbad gerealiseerd om lekker in te baden: gezond voor je huid en het revitaliseert de stofwisseling. Binnen in de relaxroom knispert het haardvuur. Er is ook een Infraroodcabine voor meer ontspanning. 

Wellness-arrangement: Post Alpienne Arolla Pine Ritual | Queen of the Alps
Laat je door het professionele Spa-team behandelen met het ontspannend wellness-arrangement Alpienne Arolla Pine Ritual. Je krijgt een full-body massage waarbij actieve Arolla bestanddelen doordringen in de spieren. Dit geeft een weldadige ontspanning terwijl de Arolla Pine & honingmelk uw huid duurzaam voedt. De totale, intensieve behandeling duurt 70 minuten.

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6, 6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at,
www.post-lermoos.at.

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HOTEL POST

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl