Rosa Faia Mila in Storm Grey

De Mila-serie komt met nieuwe modellen in een nieuwe kleur

De nieuwe kleur Storm Grey geeftde charmante beugelbeha Rosa Faia Mila veel raffinement. Twee nieuwe schalenbeha’s in de klassieke, aardse toon ‘Storm Grey’ zijn toegevoegd aan de collectie. De sierlijke kant en de grafische print krijgen door de warme grijstonen een zachte, romantische uitstraling. Het delicate Schnürli-borduurwerk en het strikje tussen de cups maken de vrouwelijke look compleet.

De beha heeft veel verfijnde details zoals de speelse schouderbandjes en het fraaie dessin op de microvezel. De collectie wordt nu aangevuld met een driedelige beugelbeha en softbeha in de kleur Storm Grey.

De bijpassende string, taillislip en tailleslip+ in dezelfde stijl zorgen voor een mooi geheel. Zowel de beha’s als de slips zijn gemaakt van zachte microvezel. Dit ligt zacht op de huid en zorgt voor een hoog draagcomfort. De zachte cups in combinatie met ergonomische beugels geven stabiele steun en een fijne pasvorm.

Informatie
Rosa Faia Mila beha is verkrijgbaar in de maten maat B t/m G, voor ieder type vrouw. De bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Consumentenadviesprijs beha (alle modellen) € 69,95. Slip € 29,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort, precies waar de veeleisende vrouw van vandaag om vraagt. Rosa Faia is een merk van Anita Dr. Helbig GmbH, een wereldwijd pionierend familiebedrijf, gevestigd in de Beierse stad Brannenburg.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl