Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Rondrijden op een walvis

Loopwagens van BONTOY zijn leuk en hebben oersterke, geluidloze wieltjes

Een BONTOY Friendimal loopwagen is superleuk. Wie wil er niet op de rug van een walvis door het huis rijden? De wagentjes zijn er in het blauw, oranje, roze of groen. Het bijzondere is dat ze zo geruisloos zijn als een vis onder water. Dat is te danken aan de oersterke, geluidloze wieltjes. De loopwagen is daardoor gemakkelijk duw­ en stuurbaar. Zo kan je kind uren spelen zonder iemand te storen. En botsen is geen probleem want het materiaal is shockbestendig.

Het loopwagentje is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 6 jaar. Zodra je merkt dat de basisstand te klein is kun je de BONTOY Friendimal eenvoudig in een hogere stand klikken.

Vanzelfsprekend is de veiligheid gewaarborgd: zowel qua ontwerp als materiaalgebruik voldoet de BONTOY Friendimal aan strenge, internationale veiligheidsnormen en ontving het recentelijk nog een European CE Certification.

Informatie
BONTOY Friendimal is verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en webshops in de kleuren oranje, blauw, roze en groen. Advieswinkelprijs € 99,95. Ga voor meer informatie naar www.hebeco.be.

BONTOY steunt de Whaleman Foundation, de vereniging die zich inzet voor de strijd tegen dolfijnen­ en walvissenjacht.

ALLE PERSBERICHTEN VAN HEBECO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl