Romantische look in lenteblauw

Rosa Faia Josephine Light Blue: vrouwelijk, elegant en soepel

De nieuwe decolleté-beha Josephine Light Blue van Rosa Faia vangt het pastelkleurige blauwe licht van het prille voorjaar. De weelderige broderie met bloemenborduursel straalt een en al vrouwelijkheid en finesse uit en contrasteert stijlvol met het Pied-de-Poule motief van de gladde ondercup. Dit prachtige decolleté heeft tal van verfijnde details zoals de met bloemen versierde schouderbandjes.

Verleidelijk met een geweldige pasvorm, dat typeert deze decolleté-beha Josephine nog het best. De driedelige cups met dwarsnaad, zijstroken en c-shape beugels geven veel steun bij deze beha. Naast de beugelbeha is Josephine Light Blue ook verkrijgbaar als mouldet beugelbeha, schalenbeha en beugelbody.

De set is compleet met bijpassende slip of tailleslip met in het voorpand het Pied-de-Poule motief.  De slip wordt versierd door gebloemd borduurwerk aan de linker naad, de tailleslip door een zijdelings aangebracht geborduurde bies.

Informatie
Rosa Faia Josephine Light Blue decolleté-beha is verkrijgbaar in de maten maat B t/m H, voor ieder type vrouw. De bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 48. Consumentenadviesprijs € 67,95. Slip vanaf € 24,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort, precies waar de veeleisende vrouw van vandaag om vraagt. Rosa Faia is een merk van Anita Dr. Helbig GmbH, een wereldwijd pionierend familiebedrijf, gevestigd in de Beierse stad Brannenburg.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl