Robuuste expeditie-fles

Primus introduceert TrailBreak EX Vacuum Bottle (EX = Expeditie)

Ga je op expeditie, neem dan de nieuwe Primus TrailBreak EX Vacuum Bottle mee. Deze isoleerfles is geschikt voor de meest barre tochten: robuust, praktisch en perfect isolerend. De TrailBreak EX wordt geleverd met twee doppen. Met de gewone dop schenk je de drank in de dubbelwandige mok, met de ClickClose dop drink je rechtstreeks uit de isoleerfles. Zonder te knoeien, dat is vooral handig onder stormachtige, winterse omstandigheden. De expeditie-fles is verkrijgbaar in vier kleuren en twee maten.

Een siliconenhuls zorgt voor een goede grip en voorkomt koude vingers (frostbite) als je het staal aanraakt bij extreem lage temperaturen. De Primus Trailbreak Vacuum Bottle is een dubbelwandige isoleerfles van RVS en geschikt voor zowel warme als koude dranken. De afsluitdop fungeert als mok en is ook dubbelwandig. Indien de fles is voorverwarmd is een vloeistof van 95°C na 16 uur nog steeds warm (60°C).

Informatie
De nieuwe Primus Trailbreak EX Vacuum Bottle is in vier kleuren verkrijgbaar: zwart, rood groen en oranje. Winkeladviesprijs: 0,75l = € 39,95, 1,0l = € 44,95. Primus is verkrijgbaar in de outdoorspeciaalzaak. Meer informatie vind je op www.primus.eu.

Over Primus
Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. Het was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping.

ALLE PERSBERICHTEN VAN PRIMUS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl