Robuust en ultralicht outdoor-zakmes

Leatherman introduceert Skeletool KBX, compact en sterk

Leatherman introduceert de Skeletool KBX, een compact outdoor-zakmes dat je eenvoudig met één hand kunt openen. Het mes is robuust, sterk en toch zeer licht van gewicht. Een echt werkpaard dat je overal mee naartoe neemt, in broek- of rugzak. Het lemmet is gemaakt van 420 HC roestvrijstaal en is half gekarteld voor het snijden van touw. Het aluminium heft ligt lekker in de hand en biedt een stevige grip. De clip op de achterzijde doet tevens dienst als flesopener. Het uitgeklapte mes is 15 cm lang en weegt 38 gram.

Informatie
Leatherman Skeletool KBX is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren groen, zilver en blauw. Consumentenadviesprijs € 44,95. Het outdoorzakmes is ook verkrijgbaar met een volledig glad lemmet: Leatherman Skeletool KB, € 44,95. In de kleur zwart. Ga voor verkooppunten naar www.leatherman.nl.

Nieuw: Leatherman Juice CS3, multifunctionele tool, € 44,95
De Leatherman CS3 is een kleine multifunctionele tool, uitgerust met kurkentrekker, schaar en flessen- en blikopener. Een echte basic: licht van gewicht en ideaal om altijd bij de hand te hebben. De praktische tool is de perfecte assistent voor een gezellige avond met een mooie fles wijn. De CS3 heeft geen mes en is dus geschikt om mee te nemen in het vliegtuig. De Leatherman Juice CS3 is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren blauw, groen en oranje. Ga voor verkooppunten naar www.leatherman.nl.

Nieuw: Leatherman Juice B2, € 34,95
De Leatherman Juice B2 heb je altijd op zak. Dit ultralichte tooltje is uitgerust met twee verschillende messen van 420HC staal: één glad lemmet en één gekarteld lemmet. Een ideale reisgenoot voor op de camping of om onderweg kleine klusjes snel op te lossen. Het uitgeklapte zakmes is 14,9 cm lang en weegt 42 gram. Ingeklapt meet het 8,2 cm. De Leatherman Juice B2 is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Ga voor verkooppunten naar www.leatherman.nl.

Over Leatherman
De Leatherman Tool Group Inc. is ruim dertig jaar geleden opgericht door Tim Leatherman. Elke multi-tool en mes wordt met de hand gemaakt door een van de 700 Leatherman-medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multi-tools en zakmessen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in 82 landen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN LEATHERMAN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl