Relaxt de wereld over

Eno DoubleNest®-hangmat voor twee personen is lekker ruim en supercompact mee te nemen

In een DoubleNest®-hangmat van ENO verken je superrelaxt de wereld. Maar ook in je eigen tuin kun je er samen heerlijk in wegdommelen. De comfortabele tweepersoonshangmat is ruim en desondanks ook prima geschikt om er in je eentje in te liggen. Hij is compact op te vouwen tot een pakketje van 10 bij 14 cm en makkelijk mee te nemen in de aangenaaide foedraal.

ENO introduceert nu een kleurrijke serie met prachtige dessins als Aloha Green, Mantra Blue en Kilim Red. Tip: je ligt het comfortabelst in een hangmat als je niet in de lengterichting, maar er wat schuin in gaat liggen. Ga voor meer informatie naar www.eaglesnestoutfitters.nl.

Heavy Duty
Een ENO-hangmat is de leukste manier om tussen je avonturen door op adem te komen en te genieten van het uitzicht. Je kunt erin slapen, lezen, luieren of gezellig bijkletsen met elkaar. Niets lekkerder dan schommelen in een hangmat.

Elke hangmat van ENO is ultralicht en gemaakt van zacht, ademend en sneldrogend nylon dat je makkelijk kunt uitwassen. Je installeert de ENO in een paar seconden aan de aluminium draadkarabiners. De kwaliteit is Heavy Duty, dat zie je alleen al aan de naden, die zijn drievoudig gestikt. Een ENO DoubleNest-hangmat kan tot 181 kg belast worden.

Informatie
ENO DoubleNest®-hangmat consumentenadviesprijs € 79,95. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. De tweepersoonshangmat is gemaakt van 70-denier High Tenacity Nylon Teffeta, weegt 539 gram, is 2,8 m lang en 1,9 m breed. Ingepakt 10,2 x 14 cm. Ga voor meer informatie naar www.eaglesnestoutfitters.nl.

Over ENO
Eagle’s Nest Outfitters (ENO) maakt hangmatten in verschillende maten, waaronder de populaire SingleNest- en DoubleNest-modellen. Het merk werd in 1999 opgericht in Florida USA. ENO begon als kleine onderneming en bracht, vanuit hun kampeerbusje, hun hangmatten aan de man op muziekfestivals langs de oostkust van de USA. Vanwege de populariteit van de ENO-hangmatten groeide het bedrijf als kool en werd Asheville, North Carolina de thuisbasis voor hun productie. ENO ondersteunt lokale, nationale en internationale organisaties op het gebied van milieu, klimaat en welzijn van mens en dier.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ENO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl