Reisbeker voor verse thee

Nieuw: Contigo West Loop met doordachte theefilter

Thee is hot! Theeproeverijen, uitgebreide theekaarten en zelfs theesommeliers, de aromatische drank wordt steeds meer op waarde geschat. Contigo speelt in op deze trend met een reisbeker voor verse thee onderweg. De West Loop biedt een uitneembare theefilter met fijne, geëtste gaatjes. Hiermee zet je thee van sublieme kwaliteit zonder dat er blaadjes in terechtkomen.

De Contigo West Loop reisbeker garandeert dankzij de AUTOSEAL® technologie een honderd procent mors- en lekvrije drinkervaring. Na elke slok sluit de drinktuit automatisch: druk zachtjes om te drinken en laat los om te sluiten. De West Loop drinkbekers beschikken over vacuümgeïsoleerde technologie, die de thee tot vier uur lang warm houdt. Het deksel buigt open om het reinigen te vergemakkelijken en er zijn geen losse onderdelen.

Doordachte theefilter
De theefilter heeft drie onderdelen die kunnen worden losgemaakt: de zeefkorf werkt voor losse thee en theezakjes, de beker klikt vast in elk West Loop deksel en het drupkopje vergemakkelijkt het transport na het trekken van de thee. Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig en dus makkelijk te reinigen. De theefilter werkt goed voor losse thee en theezakjes; er past met gemak 5-7 gram losse thee in.

Informatie
Contigo West Loop is verkrijgbaar via internet, de sportwinkel en de betere speciaalzaak. In de kleuren wit, stainless steel, oranje, paars, rood, mat zwart, mat groen en mat blauw. Inhoud 470 ml. Advieswinkelprijs € 34,95. De Theefilter is los verkrijgbaar voor € 16,95. Mycontigo.com. Klik hier voor de demonstratie-video.

Over Contigo
Contigo is van oorsprong een Amerikaans merk dat zich richt op ‘drink on the move’. Voor elke doelgroep, voor elk moment ontwikkelt dit innovatieve merk de beste drinkflessen, reisbekers, kinderbekers en koffiebekers. Contigo maakt van optimale drinkervaring een wetenschap. Haar producten zijn uitgerust met gepatenteerde technologieën als AUTOSEAL®, AUTOSPOUT®, AUTOCLOSE® EN SNAPSEAL®. Het Belgische bedrijf Kambukka heeft de exclusieve rechten van het Amerikaanse merk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in handen. Producten van Contigo worden verkocht via sport- en outdoorwinkels, warenhuizen en huishoudspeciaalzaken.

ALLE PERSBERICHTEN VAN CONTIGO

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl