Outdoor-look voor hond en baas

Nieuw: Regatta Cressida Jack voor dames en Chillguard Dog Coat

De droom van elke hondenliefhebber komt eindelijk uit: Regatta lanceert een esthetisch verantwoorde outdoor-look voor hond en baas. Het stijlvolle Regatta Heritage Cressida jack is als uitgangspunt genomen om de Chillguard Dog Coat te creëren, een fijn buitendek voor je dierbare viervoeter.

Uit onderzoek blijkt dat honden graag zo dicht mogelijk bij hun baasje zijn, en dat hondenbaasjes actiever in het leven staan. Daar sluit een ton-sur-ton outdoorlook perfect bij aan. Het Cressida Jack voor dames is waterafstotend, bevat THERMOGUARD-isolatie en heeft een stijlvol diamantpatroon. Zo ook het materiaal van het stijlvolle hondendek.

Lekker warm
De Chillguard Dog Coat is goed geschikt voor een frisse ochtendwandeling door het bos waarbij je zelf ook het liefst wegkruipt in het Regatta Heritage Cressida jack. De stof van zowel jack als Dog Coat is soepel, ultralicht en lekker warm. Door de wijde hals is de Dog Coat geschikt voor viervoeters in alle soorten en maten. 

Informatie
Het Regatta Cressida Jack is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. In de kleuren Groen, Rood en Bruin. Consumentenadviesprijs € 74,95. De Chillguard Dog Coat is verkrijgbaar in drie maten S, M en L in de dierenspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs € 19,95.  Informatie: Www.regatta.com.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl