Redder in hoge nood

TravelJohn unisex plaszak, erg handig in de auto, op vakantie en op festivals

TravelJohn is je redder in nood als je dringend moet plassen zonder toilet in de buurt. Met deze unisex plaszak heb je altijd een wegwerptoilet bij de hand: in de file, tijdens het sporten, op vakantie en op muziekfestivals. Leg hem dus standaard in je auto of steek er een in je rugzak.  

De plaszak is geschikt voor dames, heren en kinderen en te gebruiken in zittende en staande positie. Bij de dames sluit de anatomisch voorgevormde adaptor perfect aan tegen het onderlichaam. Dankzij de speciale binnenzijde verandert de urine direct in een vaste gel. Deze blijft in de TravelJohn zitten, zelfs als er druk op de zak wordt uitgeoefend. De gel vermijdt geurtjes en verhindert druppen of lekken.

Milieuvriendelijk afbreekbaar
De TravelJohn plaszak is compact en handig in gebruik en heeft een hersluitbare strip voor extra zekerheid. De zak is reukloos, lekvrij en meerdere keren te gebruiken tot aan de absorptiecapaciteit van 800 ml. TravelJohn is behalve handig ook milieuvriendelijk afbreekbaar: stop de plaszak in het bijgeleverde zakje en gooi hem bij het restafval.

TravelJohn wordt ook veelvuldig toegepast in de medische sector, met name bij de afdelingen urologie en oncologie. Dankzij het gebruik van deze plaszakken wordt vervuiling van het riool door restmedicijnen in urine enorm beperkt.

Informatie
Een doosje bevat drie plaszakken, drie tissues en een instructie. Consumentenadviesprijs € 7,99. Ga voor meer informatie naar www.robijns.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN TRAVELJOHN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl