Ravenzwarte rugzak

Nieuw: Fjällräven Kånken No.2 Black, inclusief zwartlederen accenten

De nieuwe Kånken No.2 Black van Fjällräven is ravenzwart. Deze bijzondere uitvoering van de populaire Zweedse rugzak is uitgerust met zwartlederen hengsels en accenten. Kånken No.2 Black is gemaakt van duurzaam, dubbelgewaxt G-1000 HeavyDuty met een binnenachtervak van G-1000 Lite. Altijd praktisch: naar school, naar je werk of op reis. Zowel overdag als ’s nachts.

Het hoofdvak van Kånken No. 2 Black heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken makkelijk is. In het achtervak vind je een gepolsterd zitmatje van G-1000 HeavyDuty; een comfortabele rustpauze is zo gevonden. Verder is de rugzak voorzien van twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. De schouderriemen zijn van textiel. De nieuwe Kånken is ook verkrijgbaar in een laptop versie, inclusief een aparte 15 inch compartiment met eigen ritssluiting.

Rechte rug
Rechte ruggen zijn gezonde ruggen. Kånken werd in 1978 geïntroduceerd om rugproblemen, die werden waargenomen onder Zweedse schoolkinderen, te helpen voorkomen. Nu, ruim 35 jaar later, heeft Kånken miljoenen ruggen recht gehouden en is het één van de populairste producten van Fjällräven, geliefd bij verschillende generaties gebruikers. 

Informatie
Fjällräven Kånken No.2 Black is verkrijgbaar bij outdoorspecialisten in Nederland en België. Advieswinkelprijs € 144. Kånken No.2 Laptop 15 Black € 164. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl. Video: https://www.youtube.com/watch?v=HtzluZyBfKk.

Bericht delen via social media
Nu verkrijgbaar: Kånken No.2 Black, de nieuwe rugzak van Fjällräven > https://www.youtube.com/watch?v=HtzluZyBfKk. #kankenblack #fjallraven

Over Fjällräven
In 1960 richtte Åke Nordin thuis in
zijn kelder in de Noord-Zweedse stad Örnsköldsvik het bedrijf Fjällräven op. Sindsdien is het merk trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor-producten, het verantwoordelijk omgaan met mensen, dieren en het milieu én inspiratie bieden voor het buitenleven. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJÄLLRÄVEN

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl