Puik wandeljack met veel bewegingsvrijheid

Nieuw: Regatta Birchdale Shell Jacket, gemaakt van ademend en waterdicht Isotex 10.000

Het nieuwe Birchdale Shell Jacket van Regatta is een ideaal wandeljack met veel bewegingsvrijheid dankzij de stretch Isotex 10.000-stof. De jas is wind- en waterdicht, maar wel optimaal ademend. Zeer geschikt dus voor lange wandeltochten onder regenachtige omstandigheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Inclusief handige binnenzak voor je wandelkaart.

De verstevigde capuchon is in twee richtingen verstelbaar en biedt extra bescherming. De jas heeft een ritssluiting en verschillende zakken. Op de linkermouw is een Regatta-badge aangebracht. De damesuitvoering van de Birchdale is verkrijgbaar in vier kleuren, de herenuitvoering in vijf.

Informatie
Regatta Birchdale voor dames en heren, consumentenadviesprijs € 109,95.
Verkrijgbaar via de outdoorwinkel en bol.com. Info: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl