Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Prep Set voor koks ‘on the road’

Primus introduceert vijfdelige Campfire Prep Set

De nieuwe Prep Set van Primus is mooi maar vooral erg praktisch. Hiermee heb je alle tools bij de hand om in de buitenlucht een heerlijke maaltijd te bereiden. De set bestaat uit een Campfire koksmes met een lemmet van 12 cm voor het snijden van groenten, vlees en verse kruiden. Met de vork, lepel en spatel van duurzaam eikenhout meng je de sla of keer je het vlees op het vuur. De RVS-rasp is ideaal om knoflook, wortel, ui of citroen te raspen.

De set is ideaal voor koks die houden van kokkerellen en barbecueën op de camping, in de tuin of ergens onderweg. De Prep Set wordt geleverd in een mooie opberghoes met extra ruimte voor een peper- en zoutsetje en een flesje olie. Je kunt de foedraal ook ophangen zodat je het kookgerei er gemakkelijk in en uit kunt schuiven. Na gebruik rol je het geheel op en was je thuis alles af. Gemak dient de mens.

Praktische aanvulling: Cutting Set
De Primus Cutting Set is een praktische aanvulling op de Prep Set. De Cutting Set bestaat uit een RVS-koksmes met een lemmet van 15 cm, een praktische opberghoes met gladde coating die je als onderlegger kunt gebruiken en een eikenhouten snijplank. Eikenhout is niet alleen sterk maar heeft ook een natuurlijk desinfecterend effect.

Informatie
De Primus Campfire Prep Set en Cutting Set zijn beide verkrijgbaar bij de outdoor speciaalzaak en online. Ga voor meer informatie naar www.primus.eu. De adviesverkoopprijs is € 64,95 per set.

  

Over Primus
Primus is opgericht in 1892 in Zweden en uitgegroeid tot het meest avontuurlijke outdoormerk ter wereld. Het was de eerste brander die op de Zuidpool stond (met Amundsen) en bovenop de Mount Everest (met Hillary en Norgay). Primus wordt gedreven door voortdurende innovaties: ultrahoge energieopbrengst, steeds lichter gewicht, duurzaamheid, design en bedieningsgemak. Op het gebied van outdoorbranders, gastanks, lantaarns, pannen, thermosflessen en drinkflessen. Voor professioneel uitgeruste expedities, trekking en camping.

ALLE PERSBERICHTEN VAN PRIMUS

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl