Prachtige Mickey Collectie van Eskimo

Groot feest: Mickey Mouse viert zijn negentigste verjaardag met prachtige pyjama’s van Eskimo

Eskimo introduceert de Mickey Collectie, prachtige nachtmode met Mickey Mouse in de hoofdrol. Negentig jaar geleden zag de nog altijd stralende Mickey het levenslicht. Ter ere van zijn verjaardag komt Eskimo in samenwerking met Disney met prachtige pyjama’s en nachthemden voor de hele familie. Speels en subtiel en van een heel mooie kwaliteit. 

De Mickey Collectie bestaat uit zes verschillende stijlen. De eerste die nu voor het voorjaar worden geïntroduceerd zijn Jacquard Mickey en Sequins Mickey. 

Jacquard Mickey
Het nachthemd Jacquard Mickey is gemaakt van zijdezachte, soepele badstof. Het is friswit van kleur en heeft over de hele stof jacquard geweven silhouetjes van Mickey. Consumentenadviesprijs Nachthemd € 46,95. Ga voor meer informatie naar www.eskimo.be.

Sequins Mickey
Sequins Mickey is een mooie serie nachthemden en pyjama’s voor dames, heren en kinderen. Karakteristiek is het zwarte of antracietkleurige silhouette van Mickey op de borst. Leuk detail: veeg je over Mickey dan geven de pailletten een andere kleur. Heel subtiel gedaan. Sequins Mickey is gemaakt van een mooie kwaliteit katoen. Consumentenadviesprijs Nachthemd € 46,95. Ga voor meer informatie naar www.eskimo.be.
 

Over Eskimo
Het luxe nachtmodemerk Eskimo is eigendom van een Gents familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van nachtmode en ondergoed voor de hele familie. Je goed voelen begint met een goede nachtrust, en een goede nachtrust begint met zachte en behaaglijke nachtmode.  

Elk seizoen vind je bij Eskimo een ruime collectie eigentijdse pyjama’s en nachthemden waarin je lekker kunt ontspannen, rusten en … slapen. De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt je draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid: fris en luchtig in de zomer, aangenaam warm in de winter.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ESKIMO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl