Prachtige combinatie bad- en bedlinnen voor hotels

Nieuw van De Witte Lietaer: hotellinnen van excellente kwaliteit

Textielproducent De Witte Lietaer introduceert bed- en badlinnen voor de professionele markt dat prachtig met elkaar combineert. Badlinnen Como heeft een mooie, luxe uitstraling en ook de bedlinnencollectie Tenero heeft een fraaie zachte toon en is van een hele mooie kwaliteit. Informatie: www.dwl.be

De kracht van De Witte Lietaer is dat het flexibele maatwerk- en afwerkingfaciliteiten heeft om bedlinnen naar keuze te ontwikkelen. Dat geldt ook voor de Tenero-collectie die verkrijgbaar is in luchtig grijs en beige. Het is ook mogelijk om het linnen te personaliseren met bijvoorbeeld een borduur-, gekleurde bourdon- of biesafwerking. De collecties voldoen aan de strengste technische eisen voor intensief gebruik en industriële wasprocessen. Zo behouden ze hun onberispelijke kwaliteit.

De badlakens en handdoeken van Como zijn met het logo van hotel of Spa resort te bestellen en verkrijgbaar in de maten 50 x 100 cm (handdoek), 70 x 140 cm (douchelaken), 100 x 150 cm (badlaken). Het badlinnen is 100 % ringgesponnen, van gekaard katoen met enkeldraads lusafwerking en dubbel stiksel. De handdoeken zijn geproduceerd zodat ze vele wasbeurten mee kunnen zonder aan kwaliteit in te leveren. De collectie is zeer geschikt voor hotels, B&B’s en Spa & Wellness resorts. Informatie: www.dwl.be.

Internationaal
De Witte Lietaer levert aan internationale hotels als Hilton, Sheraton en Marriott, maar ook aan onafhankelijke hotels, b&b’s, industriële wasserijen en linnenverhuurders, zorginstellingen, scholen, bibliotheken en kantoorruimtes over de hele wereld.

Informatie
Contactinformatie:
De Witte Lietaer International Textiles
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe (Belgium)
T: +32 (0)56 43 02 11
W: www.dwl.be.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische textielproducent sinds 1898 en totaalleverancier van kwaliteitslinnen voor Horeca, B&B’s en wasserijen. Ze biedt een compleet assortiment bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen voor de volledige styling van een horecabedrijf. DWL is de grootste leverancier van textiel voor de linnenverhuurmarkt met luxeartikelen voor intensief gebruik en industriële wasprocessen. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DE WITTE LIETAER

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl