Prachtig en praktisch in de keuken

Design van Robert Welch: Signature Messenblok en Signature Kookboek- en tablethouder

De Signature-serie van Robert Welch biedt een aantal praktische en in het oog springende kitchentools. Zoals het Signature Q Knife messenblok en de Signature Kookboek- en tablethouder die opvallen door een stijlvol, functioneel en tijdloos ontwerp. Design waarmee het Britse merk groot is geworden. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.

Signature kookboek- en tablethouder
De Robert Welch Signature kookboek- en tablethouder is een ideale hulp om je recepten te lezen terwijl je staat te kokkerellen. Tevens is het een sieraad op elk aanrecht. De standaard is geschikt voor elk formaat kookboek of tablet. Met de twee sterke magneten kun je ook losse receptbladen vastzetten op de houder. De standaard is gemaakt van roestvrijstaal met een voet van ABS. Inklapbaar dus eenvoudig en compact op te bergen.

Consumentenadviesprijs € 49,95. Verkrijgbaar bij kookwinkels en webshops. Info: www.livwise.nl.

Signature Q Knife messenblok
Het Q Knife messenblok van Robert Welch is prachtig vormgegeven en geschikt voor vier messen. Het blok is een echte eyecatcher dankzij de roestvrijstalen houder in combinatie met het smaakvolle walnoothout. De gleuven voor de messen hebben een kunststof voering zodat de messen niet beschadigen. Aan de bovenkant vind je kleine magneetjes die het mes het blok in geleiden. Zo beschadigt het lemmet niet tijdens het opbergen. Dit messenblok bevat vier messen uit de Signature serie: een groot broodmes, koksmes, universeel keukenmes en een officemes.

Consumentenadviesprijs € 299. Verkrijgbaar bij kookwinkels en webshops. Info: www.livwise.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROBERT WELCH

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl