Polar 2016: win ticket in de Fjällräven Store Amsterdam

Maak een foto of video in de winkel en maak kans op het allerlaatste ticket

Vanwege de overweldigende belangstelling voor deelname aan Polar 2016 heeft Fjällräven goed nieuws. Nu de landelijke wedstrijd is afgerond en alle deelnemers bekend zijn, wordt er nog één extra ticket weggegeven. Dit is te winnen in de Fjällräven flagship store in Amsterdam (Rozengracht 219). Maar daar moet je wel wat voor doen!  

De spelregels zijn eenvoudig:

  1. Maak een foto of video in Fjällräven Polar uitrusting (in de winkel aanwezig) tegen een polar-achtergronddecor in de winkel.
  2. Post de foto/video op Instagram en tag het met #fjallravenamsterdam. Schrijf een korte motivatie waarom jij zou moeten winnen en tag @fjallravenofficial. Deel jouw foto/video om zoveel mogelijk likes op Instagram te krijgen. Alle deelnemers zijn terug te zien op fjallravenpolar.com.
  3. De beste vijf gaan door naar de finale, De Fjällräven Polar Quiz, op 13 februari in de flagship store in Amsterdam. Zij worden op 8 februari bekendgemaakt op fjallravenpolar.com. Drie van hen worden gekozen op basis van meeste likes, twee worden er door het winkelpersoneel gekozen.

  Meer informatie over het extra ticket voor Polar 2016 vind je op www.fjallravenpolar.com. 

  Polar 2016
  Polar 2016 is een vierdaagse sledetocht over bergen en toendra’s voor ‘gewone’ mensen: vrouwen en mannen zonder expeditie-ervaring. De deelnemers reizen met een professionele uitrusting onder begeleiding van vijf ervaren poolreizigers. De trektocht van ruim driehonderd kilometer ligt ten noorden van de poolcirkel. 

  Wanneer: Van 5 t/m 9 april 2016. Waar: Van Signaldalen in Noorwegen tot Jukkasjärvi in Zweeds Lapland, 200 kilometer ten noorden van de poolcirkel. Wie: De uitslag vind je op Fjallravenpolar.com.

  Fjällräven Brand Store Amsterdam
  Rozengracht 219 – 225
  1016 NA Amsterdam
  Klik hier voor de plattegrond.
  Facebook: fjallravenamsterdam

  Openingstijden
  Vrijdag 19 juni: 10:00 – 21:00
  Zaterdag 20 juni: 10:00 – 18:00
  Zondag 21 juni: 12:00 – 18:00

  Over Fjällräven
  Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

  ALLE PERSBERICHTEN VAN FJALLRAVEN

  DOWNLOAD VIDEO

  DOWNLOAD TEKST

  CONTACTPERSONEN

  AdriënneAdriënne van de Vorst
  +31 (0)6-54966206
  info@vandevorstpr.nl

  wilWil van de Vorst
  +31 (0)654-224488
  wil@vandevorstpr.nl