Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Plettum bespaart op afvalkosten

Innovatieve afvalbak werkt handmatig en snel

Voor bedrijven met veel plastic verpakkingsafval is er nu de Plettum. Deze innovatieve afvalbak perst plastic samen tot compacte proporties. De naam geeft precies weer wat hij doet: door de deksel naar beneden te drukken perst hij alle lucht weg en plet het afval. Het resultaat is een compacte zak verpakkingsafval. De Plettum bevat een 25-literzak waarin circa 50 liter afval wordt samengeperst. Zo comprimeer je afval aan de bron en kun je flink op afvalkosten besparen. Kijk voor meer informatie op Plettum.nl.

De representatieve afvalbak Plettum is vormgegeven in robuust RVS. De zwarte deksel is gemaakt van hergebruikte grondstoffen. In de Plettum gebruik je speciale pletzakken, deze zijn extra sterk en hebben een inhoud van 25 liter, geschikt voor wel 50 liter.

Bespaar tot € 670 per jaar aan afvalverwijderingskosten
Het gebruik van de Plettum heeft veel voordelen. Door het gebruik van compacte, volle afvalzakken hoeft de container minder vaak geledigd te worden. Ga je bijvoorbeeld van twee ledigingen per week naar een lediging per week (360 liter container), dan bespaar je al gauw € 56 per maand. Dat is € 672 per jaar.

  • Tot 50% meer afval in de Plettum afvalzak
  • Bespaart op afvalzakken
  • Tijdens drukte minder vaak zakken verwisselen
  • Met uniek geurfilter
  • Eenvoudig met de hand te persen

Informatie
Plettum is 80 cm hoog, de deksel heeft een doorsnede van 37 cm. De RVS-afvalbak is verkrijgbaar in de kleuren rood, groen en zwart. Het is mogelijk om een geurfilter te plaatsen. Adviesprijs € 189,- (exclusief btw). Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Plettum.nl. Volg Plettum ook op Facebook.com/Plettum.

MEER PERSBERICHTEN

DOWNLOAD TEXT

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl