Picknicktas en koelbox ineen

Nieuw: Regatta Epula 4 Picnic Pack en Regatta Matio Picnic Rug voor een heerlijk dagje buiten

Met de nieuwe picknickuitrusting van Regatta ben je in de natuur overal welkom. De Regatta Epula is een picknicktas en koeltas ineen. De tas heeft alles wat je nodig hebt voor een gezellige picknick in het park: borden, glazen, bestek en flesopener. In het koeldeel hou je broodjes en drankjes de hele dag lekker vers en koel. Consumentenadviesprijs € 47,50. 

De Matio Picnic Rug is een fijn oprolbaar picknickkleed. Het is gemaakt van waterafstotend materiaal zodat je niet nat wordt als je op vochtig gras zit. Het kleed heeft een onderkant van duurzaam PEVA, een middenlaag van zacht schuim en een bovenkant van geborsteld polyester. Ideaal voor een dag in het park, op het strand of op de camping. Consumentenadviesprijs € 15.

Informatie
Consumentenadviesprijs Regatta Epula 4 Picnic Pack € 47,50 en de Matio Picnic Rug € 15. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en Bol.com. Informatie: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl