Outdoorbroek voor tropische temperaturen

Fjällräven Skule MT Zip-Off Trousers heeft een uitzonderlijk ademend vermogen

Fjällräven Skule MT Zip-Off Trousers is gemaakt van lichtgewicht, sneldrogend MT met ingebouwde UV-bescherming. De outdoorbroek is daardoor ideaal voor avontuurlijke tochten op warme zomerdagen. De stof MT heeft een uitzonderlijk ademend vermogen wat maakt dat de broek zelfs onder tropische omstandigheden erg aangenaam draagt. Geschikt voor de Nederlandse zomer of actieve reizen naar het zuiden.

Dankzij een ritsoplossing kan de Skule MT van Fjällräven worden verkort tot short. Verder is de broek uitgerust met een pofzak voor kaarten op het rechterbeen, twee achterzakken, twee handzakken en een veiligheidsbinnenzak. De broek heeft een onverkorte beenlengte, waardoor je de lengte van de broekspijpen naar eigen wens kunt inkorten. 

Micro Travel (MT)
Micro Travel, kortweg MT, is een stof voor activiteiten in warme klimaten die door Fjällräven in-house is ontworpen. Het is een combinatie van lichtgewicht micropolyamide en luchtig, gekamd katoen. De stof is populair omdat het je heerlijk fris houdt dankzij het ademend vermogen. MT-kleding blijft hierdoor gegarandeerd droog, luchtig en comfortabel. De stof is sneldrogend, licht van gewicht en kreukvrij. Bovendien biedt de stof een optimale UV-bescherming en blokkeert zowel alfa- als bètastralen. MT beschermt dubbel zo goed als katoen.

Informatie
Fjällräven Skule MT Zipp-Off Trousers is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 117,50. Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl.

Over Fjällräven
In 1960 richtte Åke Nordin thuis in
zijn kelder in de Noord-Zweedse stad Örnsköldsvik het bedrijf Fjällräven op. Sindsdien is het merk trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor-producten, het verantwoordelijk omgaan met mensen, dieren en het milieu én inspiratie bieden voor het buitenleven. 

Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJALLRAVEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl