Opvallend jack in modekleuren Najaar 2018

Nieuw: Regatta Pendan II Hybrid Jacket van winters fleece en stretch Extol-stof

Het Pendan II Hybrid Jack van Regatta voor heren is gemaakt van winters fleece met inzetstukken van duurzame ripstopstof. De jas is uitgevoerd in de vrolijke modekleuren van dit najaar. De rekbare Extol-stof beschermt je tegen weer en wind en biedt volledige bewegingsvrijheid. Ideaal voor behendige wandelingen, backpacken of om dagelijks te dragen.

Het jack is licht gewatteerd met samendrukbare Warmloft vulling die een natuurlijk gevoel en veel warmte geeft op koudere dagen. De rekbare band bij de manchetten en zoom en de capuchon met trekkoordsluiting bieden een gestroomlijnde pasvorm. De zakken zijn voorzien van een rits.

Informatie
Regatta Pendan II Hybrid voor heren, consumentenadviesprijs € 75. Verkrijgbaar via de outdoorwinkel en bol.com. Info: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl