Onzinkbaar mes

Nieuw: Morakniv Floating Serrated Knife, het mes dat altijd komt bovendrijven

Het nieuwe Floating Serrated mes van Morakniv is onzinkbaar. Dat is te danken aan de handgreep van kurk. Het mes is speciaal gemaakt voor watersporters, vissers en zeelui. Je kunt het gerust in het water laten vallen, het komt altijd bovendrijven. Geen paniek dus als het uit je handen glipt. Dankzij de oranje accenten vind je het in de golven snel terug.

Touw doorsnijden is geen probleem voor deze Morakniv dankzij het scherp gekartelde lemmet van roestvrijstaal. Het blad is 9,5 centimeter lang en dus groot genoeg voor de meeste outdoorklussen. Om ongelukken te voorkomen is de punt afgerond. Met een gewicht van slechts 80 gram is het drijvend mes ook prima te gebruiken als smeer- en broodmes tijdens trektochten. Je draagt het mes makkelijk bij je in het meegeleverde foedraal van hardkunststof met riemclip. Ga voor meer informatie naar: www.moraofsweden.nl.

Informatie
Morakniv Floating Serrated Knife is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak of via webshops. Consumentenadviesprijs € 29,95. Ga voor meer informatie naar www.moraofsweden.nl. Verkooppunten binnen de Benelux vind je op www.adola.nl/dealers.

Over Morakniv
Al sinds de achttiende eeuw maken lokale ambachtslieden in het Zweedse plaatsje Mora messen. Ondernemer Frost-Erik Erson richtte in 1891 de eerste fabriek op aan de rand van Mora waarmee de basis werd gelegd voor het merk Morakniv. Al snel werden deze messen wereldwijd geliefd. Vandaag de dag worden sommige messen nog steeds op de traditionele manier met de hand gemaakt en daar waar mogelijk is productie volledig geautomatiseerd. 

Het productieproces van staal tot mes vindt nog steeds volledig in Mora plaats. Morakniv maakt gebruik van geavanceerde technologieën en geautomatiseerde productieprocessen voor het produceren van kwaliteitsmessen. Door nauwe samenwerking met professionele gebruikers worden nieuwe ideeën omgezet in toonaangevende concepten.

ALLE PERSBERICHTEN VAN MORAKNIV

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl