Oersterke winterparka tegen vrieskou en regen

Fjällräven Polar Guide Parka: door mushers getest, in extreme omstandigheden

De Polar Guide Parka van Fjällräven is ontwikkeld en getest in samenwerking met de mushers van de Polar sledehondentocht. Sledehondenmenners stellen hoge eisen aan hun winterjas die bestand dient te zijn tegen contact met onstuimige honden. Bovendien moet de jas goed functioneren in vochtig koud weer rond de nul graden, maar ook bij zeer lage temperaturen.

Het resultaat van de samenwerking is een warme en waterdichte, synthetisch gewatteerde winterparka met verstevigingen van G-1000 op de schouders, capuchon, zakken en mouwen. Oersterk dus. De jas is uitgerust met veel zakken die niet alleen praktische opbergruimte bieden, maar ook warmte aan koude handen. De stormcapuchon is verstelbaar en heeft een afneembare synthetische bontrand die uitstekend beschermt tegen ijzige wind.

Comfortabel en warm
De synthetische Supreme Microloft vulling maakt het jack comfortabel en warm, ook als het vochtig is. De synthetische vezels zijn bestand tegen een ruwe behandeling en ook na veelvuldig wassen behouden ze hun verwarmende vermogen.

De Polar Guide Parka heeft ruime plooizakken met klep, extra openingen aan de zijkanten en een fleecevoering, waar je je handen met handschoenen aan in kunt opwarmen. Het jack heeft bovendien makkelijk toegankelijke borstzakken met ritsen en extra opgenaaide zakken met kleppen. De D-ring onder de rechter borstzak is handig om uitrusting en gereedschap altijd dicht bij de hand te hebben. De tweewegrits kan van onderaf geopend worden voor ventilatie; een brede beschermoverslag houdt koude wind tegen. De taille en de onderrand zijn verstelbaar met een trekkoord, de manchetten verstel je met klittenband.

Informatie
Fjällräven Polar Guide Parka is verkrijgbaar bij outdoorspecialisten in Nederland en België.

Meer informatie vind je op www.fjallraven.nl.

ALLE PERSBERICHTEN

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl