Nu verkrijgbaar: Re-Kånken

Gemaakt van elf PET-flessen, verkrijgbaar in elf kleuren

De nieuwe rugzak Re-Kånken van Fjällräven is vanaf vandaag verkrijgbaar. De rugzak is gemaakt van één draad en elf PET-flessen, met gebruik van minder water, minder energie en minder chemicaliën. Het adagium van Fjällräven luidt niet voor niets: Without nature we’re nothing. Alles is nieuw aan deze versie, behalve het ontwerp dat zich al generaties lang heeft bewezen. De speciale editie van de populaire Zweedse rugzak Kånken wordt geleverd in maar liefst elf kleuren. 

Het hoofdcompartiment van de Re-Kånken heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken erg makkelijk is. De rugzak is voorzien van twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. Handige features zijn het zitmatje in het achtervak, het ID-label aan de binnenzijde en de handgrepen aan de bovenzijde. De rugzak heeft een ultiem draagcomfort en past altijd dankzij de soepele, verstelbare schouderriemen. Het bekende embleem vind je in geborduurde vorm terug op de voorzijde.

Minder water, minder energie en minder chemicaliën
De rugzak zelf is ook recyclebaar en bezit dezelfde duurzaamheid en functionaliteit als de reguliere Kånken. Het nieuwe verfprocedé SpinDye zorgt eveneens voor een flinke milieuwinst. Bij deze techniek wordt kleurstof toegevoegd op het moment dat de polyestervezels worden gesponnen. Dit bespaart grote hoeveelheden chemicaliën, water en energie. De gehele rugzak, zowel stof, draagband als voering, is gemaakt van hetzelfde SpinDye garen.  

Informatie
Fjällräven Re-Kånken is in elf kleuren verkrijgbaar bij outdoor-, tassen en fashionwinkels. Advieswinkelprijs € 89. Kijk voor meer informatie op www.fjallraven.nl/rekanken. Hashtags: #rekanken #fjallraven.

Bericht delen op social media
Nu verkrijgbaar: Re-Kånken, de nieuwe rugzak van Fjällräven > https://youtu.be/s7nRBa4rkTc. #rekanken #fjallraven 

 

Over Fjällräven
In 1960 richtte Åke Nordin thuis in
zijn kelder in de Noord-Zweedse stad Örnsköldsvik het bedrijf Fjällräven op. Sindsdien is het merk trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor-producten, het verantwoordelijk omgaan met mensen, dieren en het milieu én inspiratie bieden voor het buitenleven. 

Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJALLRAVEN

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl