Nieuwe collectie Eskimo met karakteristieke Schotse ruit

Eskimo Scottie: lekker zachte pyjama’s, nachthemden en onesies uit de wintercollectie van Eskimo

Het is weer tijd voor een lekker warm nachthemd. Dat is zo fijn aan de winter, buiten is het guur en binnen lekker behaaglijk. Kaarsjes aan, een kop hete thee erbij en lekker luieren op de bank in je Eskimo Scottie nachthemd met behaaglijke plaid. De Scottie collectie kenmerkt zich door de fraaie Schotse ruit. Heerlijk zacht om in te loungen en te slapen. Ga voor meer informatie naar www.eskimo.be 

Scottie Nachthemd
Het Eskimo Scottie Nachthemd is lekker warm en gemaakt van zacht polar fleece. Het nachthemd heeft lange mouwen en een kraag met knoopsluiting. Consumentenadviesprijs nachthemd dames € 29,95 en meisjes € 24,95.

Scottie Plaid
Er is ook een mooie grote plaid van 180 bij 180 cm verkrijgbaar uit de Eskimo Scottie collectie. Deze heeft dezelfde karakteristieke Schotse ruit als het nachthemd. Ook gemaakt van 100% polyester polar fleece. Consumentenadviesprijs € 42,95.

Scottie Onesie
Eskimo heeft deze winter ook een lekker zachte onesie in de collectie. De Scottie Onesie heeft een capuchon, ritssluiting en twee zakken en is gemaakt van zachte polar fleece. Consumentenadviesprijs heren € 32,95 en kinderen vanaf € 22,95. Er is ook een gewone Scottie Pyjama voor jongens: € 26,95.

 

Over Eskimo
Het luxe nachtmodemerk Eskimo is eigendom van een Gents familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van nachtmode en ondergoed voor de hele familie. Je goed voelen begint met een goede nachtrust, en een goede nachtrust begint met zachte en behaaglijke nachtmode.  

Elk seizoen vind je bij Eskimo een ruime collectie eigentijdse pyjama’s en nachthemden waarin je lekker kunt ontspannen, rusten en … slapen. De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt je draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid: fris en luchtig in de zomer, aangenaam warm in de winter.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ESKIMO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl