Multisport GPS-horloge met ongekende prijs-kwaliteitverhouding

Suunto introduceert de compacte alleskunner Spartan Trainer Wrist HR

Het nieuwe multisport GPS-horloge Suunto Spartan Trainer Wrist HR is met veel enthousiasme in de sportwereld ontvangen. De recensie van gerenommeerd sportgadgetgoeroe DC Rainmaker spreekt voor zich. Vooral de prijs-kwaliteitverhouding van het horloge maakt indruk: een compleet functiepakket tegen een zeer gunstige prijs. Kortom, de ultieme polscomputer voor de veeleisende sporter. En dankzij de slanke vormgeving zeer licht: 56 gram.

DC Rainmaker:
‘The Spartan Trainer Wrist HR is a fantastic value. You get a multisport watch that’s quite customizable, that has power meter support including running power support, and you get optical heart rate. Well done Suunto, well done.’

De Suunto Spartan Trainer Wrist HR is een sporthorloge met 24/7 activiteitenmeter voor fanatieke sporters die alles over hun prestaties willen weten. Zo meet het horloge de polshartslag, afstand, tempo, hoogte en calorieverbranding. Je stelt er ook verschillende sportprofielen op in. Dat is handig als je traint voor een triatlon of afwisselend verschillende sporten combineert, zoals zwemmen, fietsen en hardlopen. Dankzij de GPS zie je achteraf waar je gelopen of gefietst hebt. Binnenkomende berichten en oproepen van je smartphone verschijnen op het horloge. Na het sporten bekijk je de gegevens op je gemak in de bijbehorende Suunto Movescount App.

Technologie van Valencell
De hartslagmeting op de pols gebruikt technologie van Valencell, de toonaangevende innovator op het gebied van draagbare, biometrische data sensortechnologie. Hierdoor is de polshartslagmeting zeer nauwkeurig. Met de GPS routenavigatie kun je gemakkelijk nieuwe routes en plekken ontdekken en de terugweg ook altijd weer vinden. De scherpe en gemakkelijk te lezen grafische weergaven in kleur geven 24/7 feedback en overzichten. Je dagelijkse doelen voor aantal stappen en calorieën helpen je actief en fit te blijven.
Met 80 verschillende, vooraf geïnstalleerde, sportmodi is de Spartan Trainer meteen te gebruiken voor vrijwel elke sport. Met een waterbestendigheid tot 50 meter diepte kun je ook zonder zorgen gaan zwemmen. De batterijduur bedraagt 10 uur in training tot 30 uur met Power Save.

Informatie
Suunto Spartan Trainer Wrist HR is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In de kleuren Gold, Steel, Black, Blue en Ocean. Consumentenadviesprijs € 279 (Gold en Steel: € 329). Ga voor meer informatie naar www.suunto.comKlik hier voor de video.

Highlights Suunto Spartan Trainer Wrist HR

  • Zeer accurate polshartslagmeting
  • Batterijduur 10 uur in training, tot 30 uur met Power Save
  • GPS routenavigatie
  • Waterbestendig tot 50 meter diepte
  • Trainingsmodi en support voor meer dan 80 sporten
  • Trainingsinzichten en krachtige communicatietools in Suunto Movescount
  • En dat al vanaf € 279

Over Suunto
Suunto is van origine maker van kompassen, maar heeft sinds de jaren zestig met het fabriceren van elektronische duikinstrumenten een rijke historie in de duiksport opgebouwd. Later veroverde het merk in no time de outdoorwereld met de komst van het outdoorhorloge Vector. Sindsdien is het assortiment van Suunto met steeds meer vernuftige horloges uitgebreid, die dan ook al snel polscomputers werden genoemd. Op dit moment is Suunto de absolute marktleider in de duiksport, outdoor, watersport en speelt een prominente rol in de trainings- en fitnessmarkt.

ALLE PERSBERICHTEN VAN SUUNTO

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl