Mondain genieten van een witte Kerst in Merano

Hotel Ansitz Plantitscherhof, mooi gelegen tussen de bruisende stad en het winterportgebied

De chique en bruisende stad Merano biedt rond de feestdagen het beste van twee werelden. Op de Kurpromenade, langs de rivier Passer, vind je de beroemde kerstmarkt. Boven de stad ligt het skigebied Merano 2000 dat volop wintersportplezier biedt. Daar tussenin ligt Hotel Plantitscherhof, een van de beste hotels van Zuid-Tirol waar je geniet van culinaire verwennerijen en ontspannen wellness in de exclusieve Golden Spa. Dreaming of a white Christmas.

Hotel Ansitz Plantitscherhof bij Merano staat al decennialang bekend als een van de beste hotels in Zuid-Tirol. Het vijfsterren hotel is onlangs geheel gerenoveerd en omgetoverd tot een weldadige vakantiebestemming. Het hotel ademt vele sferen met een mix van mediterrane, Italiaanse charme en gastvrije traditie uit Zuid-Tirol. Je vindt er traditionele suites van Zirbenhout maar ook penthousesuites met heerlijke bedden, privésauna’s en eigen infinity-pools.

Beroemde kerstmarkt Merano
Het mondaine Merano met haar betoverende historische stadskern heeft een gemoedelijk ritme. In de kersttijd zijn hier de prachtige gebouwen uit de middeleeuwen en de belle époque sfeervol verlicht. De kerstmarkt op de Kurpromenade is een van de mooiste in Zuid-Tirol. Hier geniet je van het ruisende water van de rivier Passer, de geur van gepofte kastanjes, glühwein en van de vele kraampjes met streekproducten. Loop ook eens binnen bij het Mamming-paleis of het kasteel van de landsheer.

Vijf skigebieden rond Merano
De vijf skigebieden in de omgeving van Merano bieden ultiem wintersportplezier. Boven de stad ligt Merano 2000, het skigebied waar met name gezinnen een heerlijke tijd kunnen doorbrengen. Niet ver daarvan bevindt zich het romantische skigebied Vigiljoch waar mensen die rust zoeken in hun element zijn. Het autoluwe bergdorp Plan in het dal Val Passiria biedt zowel gezinsvriendelijk als pittige pisten. Veeleisende afdalingen en heerlijk eten vindt de wintersporter op de Schwemmalm in het traditionele dal Val d’Ultimo. Van het skigebied Schnalstaler Gletscher in het Val Senales worden vooral sportieve skiërs blij omdat er op 3200 meter hoogte sneeuwzekere pisten te vinden zijn.

Vijfdaags Winter Arrangement Hotel Plantitscherhof
Geniet van een stijlvolle vijfsterrenvakantie en een witte Kerst in Merano. Pure romantiek. Het vijfdaagse Winter Arrangement van Hotel Plantitscherhof bestaat uit vier overnachtingen in een elegante tweepersoonskamer, gastronomisch halfpension, dagelijks body & mind programma voor lichaamsbeweging en ontspanning, gebruik van de exclusieve Golden SPA en parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. Kijk voor prijzen opwww.plantitscherhof.com.

Informatie
Hotel Ansitz Plantitscherhof
Dantestrasse 56 | IT – 39012 Merano
Tel.: +39 0473 50 52 18 
info@plantitscherhof.com
www.plantitscherhof.com

ALLE PERSBERICHTEN VAN HOTEL PLANTITSCHERHOF

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl