Moederdag is Q-time!

De Mix & Relax serie van Schiesser is gemaakt voor dierbare momenten

Een gezellige Moederdag begint in bed. Met een heerlijk ontbijt en een mooi gedicht of speciaal cadeautje voor jou. Quality time! Een moment om te genieten van alle aandacht, en vooral van elkaar. De nonchalante en vrouwelijke Mix & Relax serie van Schiesser is gemaakt om je te wentelen in welbehagen. Ze nodigt je uit om te ontspannen en te genieten van speciale momenten in het jaar.

De Mix & Relax kleuren zijn fris en zacht als een lentebries. Lieve kleurtjes voor in bed of op de bank, in huis of op het strand. Apricot, taupe, wit en indigo vormen een oogstrelend en harmonieus geheel. De dessins zijn subtiel en elegant. De fijne stofkwaliteiten waaronder modal staan garant voor een heerlijk gevoel van welbehagen. Een perfecte start van de dag, Moederdag.

Foto 1 (Dame, zwart-wit)
Schiesser BH Orrizonte lace in apricot kleur, prijs 36,95. Pyjamabroek (driekwart model), multicolor, prijs 27,95.

Foto 2 (Dame, kleur)
Schiesser shirt Mix & Relax, verkrijgbaar in wit en donkerblauw, prijs 19,95. Shortje, taupe 29,95.

Foto 3 (Kleding, hangertje)
Van voor naar achter. Schiesser webshort multicolor, prijs 19,95. Kort broekje, kleur Sahara, prijs 24,95. Topje Pima katoen, verkrijgbaar in wit, zwart en indigo, prijs 17,95

Informatie
Kijk op Schiesserag.com voor meer informatie en de verkooppunten in Nederland.

Over Schiesser
Schiesser is een A-merk in onder- en bovenkleding, sport- en badmode. Het staat wereldwijd bekend om zijn natuurlijke materialen. Een merk van deze tijd met een ongecompliceerde en duidelijke boodschap: topkwaliteit, natuurlijkheid, actualiteit en esthetiek. Daar hoort ook een professionele winkel- en productpresentatie bij; Schiesser biedt hiervoor een ruime keuze aan materialen en stijlen.
 
Schiesser-producten vergezellen mensen hun leven lang. Een merk voor jong en oud dat letterlijk het dichtst bij de mensen staat. In Nederland is het verkrijgbaar bij meer dan 500 verkooppunten, deze vind je op www.Schiesserag.com.

Bedrijfsinformatie
Neem voor meer informatie contact op met Schiesser International Nederland BV in Almere, tel 085-9021700 of email: verkoop.nl@schiesser.com.

ALLE PERSBERICHTEN VAN SCHIESSER

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl