Modieuze lingerie voor vrouwen na een borstoperatie

Anita Care collectie 2018/2019: modern, vrouwelijk en soepel in zachte kleuren en materialen

Anita Care protheselingerie is speciaal ontworpen voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. Anita Care begrijpt waar deze vrouwen mee te maken krijgen en heeft de ervaring en het vakmanschap om hierin te begeleiden. Samen met gekwalificeerd personeel in de winkel komt men tot een passende oplossing. Het biedt de extra ondersteuning die nodig is om je goed, vrouwelijk en zeker te voelen.  

De nieuwe collectie prothesebeha’s van Anita Care biedt dit najaar een eigentijds design in uiteenlopende stijlen. Van klassieke en puristische styles tot frivole pastel- en bonbonkleuren. Elk model is afgestemd op de specifieke behoeften van vrouwen na een borstoperatie. Door speciaal materiaal en een bijzondere, aangepaste snit zijn de prothesebeha’s van Anita Care functioneel en modieus tegelijk. Van eenvoudig every-day-basic tot luxueuze kant.

Anita Care Ancona in frappé
Ancona in frappé is een mooi en elegant model van Anita Care. De tweekleurige kanten print in de nieuwe kleur frappé ziet er bijzonder vrouwelijk en elegant uit. Mooie gouden accenten veredelen de ornamentele print op de fijn glanzende stof. De elegantie wordt benadrukt door het strikje en de contrasterende stroken die zorgen voor een optisch dieper decolleté. De genaaide en met stabiele Charmeuse stof gevoerde cups bieden een goede steun en een mooi silhouet. Consumentenadviesprijs € 69,95.

Anita Care Caroline in mint
Het elegante, filigrane ruitmotief van Anita Care Caroline licht subtiel op dankzij de frisse mintkleur. De softe style en cleane uitstraling, in combinatie met het microfiber maakt dit model de perfecte beha voor iedere dag. Onder nauwsluitende bovenkleding biedt de beha met zijn extra zachte schalen een perfect silhouet. De binnenliggende en aan de huid afgedekte naden en gekeerde zomen zorgen voor een excellent draagcomfort. Consumentenadviesprijs € 69,95.

Anita Care Josephine in strawberry
De uitstraling van de prothese-schalenbeha Josephine in strawberry is vrolijk en licht. Het stijlvolle Pied-de-Poule motief als alloverprint met gekeerde boord aan het decolleté́ vormt een mooie combinatie met de stralende bessentint en een zacht glanzende microvezel. De zachte, speciaal voor Anita ontwikkelde schalen zorgen voor een prettige en goede steun. De verhullende schalenbeha past perfect onder je favoriete outfit en plaatst fijne accenten door gebloemd borduurwerk op de schouderbandjes en sierlijke spaghetti-tops. Consumentenadviesprijs € 64,95.

Anita Care Fleur in powder blue en crystal
Model Fleur van Anita Care is romantisch en chic met fijne kant en een voering van Charmeuse in twee eigentijdse kleuren: zacht poederig blauw en een helder feestelijk crystal. De tweedelige dubbellaagse zacht gevoerde cups geven een prettige steun. De unieke look wordt verfijnd door een losse bandeautop van kant. Consumentenadviesprijs € 52,95.

Informatie
De beha’s van Anita Care zijn verkrijgbaar in de maten maat A t/m E. De bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 46. Ga voor verkooppunten naar www.anita.com.

Over Anita Care
Het hoofdkantoor van Anita is gevestigd in het Duitse Brannenburg. Het merk heeft wereldwijd een uitstekende reputatie als leverancier van hoogwaardige lingerie en badkleding. De vijf productlijnen ROSA FAIA, Anita sinds 1886, Anita Maternity, Anita Care en Anita Active bedienen verschillende doelgroepen, maar hebben één ding gemeen: uitstekende pasvorm, optimaal comfort en hoge kwaliteit. 

Anita Care ontwikkelt borstprotheses, bijpassende prothesebeha’s en -badkleding en producten voor een optimale postoperatieve behandeling. Na een borstoperatie, of dit nu borstverwijdering, borstbesparende operatie, verkleining, vergroting of reconstructie is, er is altijd een postoperatieve nazorg noodzakelijk. Het Anita Care assortiment omvat dan ook speciale producten, zoals compressiebeha’s en bandages ter ontlasting van de lymfeklieren, die een snel genezingsproces bevorderen.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ANITA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl