Modern badlinnen met pianomotief

Nieuw van De Witte Lietaer: Breez hotellinnen van superieure kwaliteit

Textielproducent De Witte Lietaer introduceert Breez, een luxueuze collectie badlinnen van hotelkwaliteit. De badlakens en handdoeken hebben een reliëfinweving en zijn erg duurzaam. Het elegante design met pianomotief geeft een moderne toets. De collectie is zeer geschikt voor hotels, B&B’s en Spa & Wellness resorts. Informatie: www.dwl.be.

De Breez-collectie is met het logo van hotel of Spa resort te bestellen en verkrijgbaar in de maten 50 x 100 cm (handdoek), 70 x 140 cm (douchelaken), 100 x 150 cm (badlaken). Het badlinnen is 100 % ringgesponnen, van gekaard katoen met enkeldraads lusafwerking en dubbel stiksel. Het ontwerp sluit mooi aan bij de badmattencollecties van de Witte Lietaer, zoals de Drake, King en Border.

Internationaal
De Witte Lietaer levert aan internationale hotels als Hilton, Sheraton en Marriott, maar ook aan zorginstellingen, scholen, bibliotheken en kantoorruimtes over de hele wereld.

Informatie
Contactinformatie:
De Witte Lietaer International Textiles
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe (Belgium)
T: +32 (0)56 43 02 11
W: www.dwl.be.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische textielproducent sinds 1898 en totaalleverancier van kwaliteitslinnen voor Horeca, B&B’s en wasserijen. Ze biedt een compleet assortiment bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen voor de volledige styling van een horecabedrijf. DWL is de grootste leverancier van textiel voor de linnenverhuurmarkt met luxeartikelen voor intensief gebruik en industriële wasprocessen. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

ALLE PERSBERICHTEN VAN DE WITTE LIETAER

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl