MIFA en BESV gaan samenwerken op Duitstalige markt

Partnership gericht op verkoop en distributie BESV e-bikes

Het innovatieve Taiwanese e-bike merk BESV en de Duitse fietsfabrikant MIFA-Bike GmbH gaan direct na de vakbeurs Eurobike samenwerken op het gebied van verkoop en distributie in Duitstalige landen. BESV is onderdeel van het Taiwanese bedrijf Darfon Electronics Corp, dat een leidende positie heeft in de elektronica- en IT industrie. Darfon is wereldmarktleider als producent van computer keyboards en actief in control devices en energie- en milieutechnologie.

Tobias Schweter, Hoofd Sales MIFA-Bike licht toe: “Het merk BESV neemt een unieke positie in en is een ideale aanvulling op onze merken onder de MIFA-paraplu. Onze salesteams van Steppenwolf & GRACE zullen vanzelfsprekend de contacten op de Duitse markt onderhouden. Door de krachten te bundelen hebben we een aantrekkelijk portfolio wat ons interessant maakt voor elke E-bike specialist. De BESV-modellen onderscheiden zich door een vooruitstrevend design, geavanceerde motor- en aandrijvingtechnologie en geïntegreerde, up tot date accu’s.”

Jonathan Yin, Associate Vice President BESV: “We zijn erg verheugd met het nieuwe, krachtige partnership met MIFA-Bike. MIFA is een ideale partner voor het vermarkten van onze e-bikes in Duitsland. Ze heeft een enorm uitgebreid dealernetwerk en serviceapparaat dankzij haar ervaren Steppenwolf & GRACE salesteam. Dit gaat BESV enorm helpen om snel te groeien in Duitstalige landen.”

Eurobike 2016
Eurobike 2016 vindt plaats in Friedrichshafen Duitsland van 31 augustus t/m 4 september.

    • BESV: Hal 6, Stand 311.
    • MIFA: Hal 3, Stand 106

Over BESV
BESV is in Azië een gevestigde naam in de fietsmarkt met een snelgroeiende internationale faam. Het e-bike merk wordt ontwikkeld en geproduceerd door Darfon Electronics Corp, opgericht in 1997 in Taiwan. Dit bedrijf levert onder andere componenten voor grote computerfabrikanten, realiseert een jaaromzet van ruim 800 miljoen US-dollar en telt wereldwijd circa 15.000 werknemers. 

Na introducties in Taiwan en Japan brengt BESV haar e-bikes nu naar Europa, Amerika, Canada en Australië. De e-bikes zijn voorzien van innovatieve, state of the art elektronica. In combinatie met een weldoordacht design zorgt dit voor een frisse wind in de markt van e-bikes. BESV is verkrijgbaar bij 175 verkooppunten in Nederland en België. Andere Europese landen waar het merk aan de weg timmert is Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Engeland.

ALLE PERSBERICHTEN VAN BESV

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl