Met liefde voor details

Nieuw: Rosa Faia Mila

Met veel liefde voor details presenteert Rosa Faia de nieuwe Mila-beha met bijbehorende slip. Het verfijnde borduursel met filigrane bloemenranken in de zomerse kleur soft biscuit met vanille geven de beha een luxueuze uitstraling. De zachte microvezel is voorzien van een klassiek ornamentenmotief.

Sierelementen zoals licht gewelfde borduurbandjes en satijnen lusjes aan de schouderbandjes zorgen voor een supervrouwelijke look evenals het contrasterende strikje tussen de cups. De Mila-serie heeft drie modellen met een voortreffelijke pasvorm: een driedelige beugelbeha, een beugelbeha met moulded cups en een softbeha.

Het ensemble is compleet met bijpassende slip, tailleslip of string, aan de voorzijde bedrukt met hetzelfde ornamentenmotief. Het voorpand van de tailleslip is gevoerd met fijne elastische tule en versierd met diagonale borduurbandjes.

Informatie
Rosa Faia Mila beha is verkrijgbaar in de maten maat B t/m G, voor ieder type vrouw. De bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Consumentenadviesprijs beha (alle modellen) € 69,95. Slip € 29,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort, precies waar de veeleisende vrouw van vandaag om vraagt. Rosa Faia is een merk van Anita Dr. Helbig GmbH, een wereldwijd pionierend familiebedrijf, gevestigd in de Beierse stad Brannenburg.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl