Merry Cherry Christmas

Rosa Faia Caroline in Sweet Cherry, dé trendkleur voor de feestdagen

De lieflijke Caroline-beha uit de Rosa Faia collectie is er nu ook in Sweet Cherry. Deze romantische tint zorgt ervoor dat de everyday basic een klassiek en elegant karakter krijgt. Echt een superfijne beha voor de feestdagen. Have a Merry Cherry Christmas! Naast Sweet Cherry voegt Rosa Faia ook de prachtige kleur Shiny Grey toe aan het pallet. 

Meet Caroline
De subtiele ruitprint en het fuchsia strikje tussen de cups zorgen voor een speelse look. Caroline is er als moulded beugelbeha en als beugelbeha met schalen. Beide designs zorgen ervoor dat de beha naadloos aansluit op de huid en onzichtbaar is onder aansluitende kleding. 

Perfecte pasvorm
Caroline kenmerkt zich door haar perfecte pasvorm. De dubbellaagse moldings en gepolsterde schouderbandjes bij grotere maten zorgen voor steun en extra stabiliteit. Rosa Faia lanceert ook bijpassende strings, slips en tailleslips in Sweet Cherry en Shiny Grey.

Informatie
Rosa Faia Caroline beha is verkrijgbaar in de maten maat B t/m G, voor ieder type vrouw. De bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Consumentenadviesprijs beha (alle modellen) € 69,95. Slip € 29,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort, precies waar de veeleisende vrouw van vandaag om vraagt. Rosa Faia is een merk van Anita Dr. Helbig GmbH, een wereldwijd pionierend familiebedrijf, gevestigd in de Beierse stad Brannenburg.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl