Maak je huis schoon met beeldschoon bamboe

Nieuw: Rixx schoonmaakcollectie van antibacterieel bamboe en gerecycled kunststof

Rixx introduceert een mooie collectie schoonmaakborstels en poetsdoeken waarmee je grondig te werk kunt gaan tijdens de grote schoonmaak. Het grote voordeel van dit schoonmaakgerei is dat het sterk is, antibacterieel en ook nog eens mooi vormgegeven. Het is gemaakt van milieuvriendelijk bamboe en gerecycled kunststof dus is het niet alleen goed voor je huis, maar ook voor onze planeet.

Bamboe is een ijzersterke houtsoort die snel groeit en waarvoor geen bomen gekapt hoeven te worden. Het is harder en dichter qua structuur dan tropisch hardhout. Daarnaast breekt het ook snel bacteriën af wat het bij uitstek geschikt maak voor de schoonmaak. De nieuwe collectie van Rixx bestaat uit stoffer en blik, afwasborstels, trekker, plumeau en poetsdoeken. Deze mooi vormgegeven gebruiksvoorwerpen zijn niet alleen praktisch, ze voegen ook een persoonlijke stijl toe aan de dagelijkse schoonmaakroutine.

Bamboevezeldoeken
De eco-vriendelijke Rixx-poetsdoeken van bamboevezel zijn echt ideaal. Ze absorberen driemaal zoveel vocht als katoen en zijn antibacterieel dankzij het bamboe. Vanwege de compacte vezelstructuur gaan de doeken veel langer mee dan andere producten en hebben ze een sterk vermogen om olie te verwijderen. Je hebt geen reinigingsmiddel nodig wat de doeken nog milieuvriendelijker maakt. De doeken nemen geen geurtjes op en na gebruik kun je de poetsdoeken gewoon met water schoonmaken of in de wasmachine doen. Bamboofiber heeft geen pesticiden en is veilig voor gebruikers met allergieën.

Informatie
Rixx is verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via webshops. Rixx schoonmaakartikelen zijn verkrijgbaar vanaf € 5. Ga voor meer informatie naar www.adomo.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN RIXX

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl