Little green bag

Nieuw: compact oprolbare slaapzak van Regatta, ideaal voor campings en festivals

Regatta introduceert de Hilo 250, een ideale slaapzak voor campings en festivals. Deze ruime mummieslaapzak biedt enorm veel warmte, zachtheid en slaapcomfort. De afmetingen zorgen voor volop bewegingsruimte. De groene slaapzak is zeer compact op te rollen en weegt slechts 1,5 kg. Een echte little green bag. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

De doorgestikte constructie zorgt ervoor dat de vulling van de slaapzak goed op z’n plaats blijft zitten. De buitentijk is voorzien van 300T ripstop polyester. De vulling bestaat uit 60% polyester en 40% hollow fiber. Deze combinatie zorgt ervoor dat warmte goed wordt vastgehouden en dat de slaapzak lekker zacht aanvoelt. Aan de binnenkant is een klein vakje bevestigd waar je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De slaapzak wordt geleverd in een handig compressie-opbergzakje.

De comforttemperatuur van de Hilo 250 is 7°C, dit is de temperatuur waaronder je zeer comfortabel kunt slapen. De extreemtemperatuur is -12°C, dat wil zeggen dat je bij deze temperatuur je lichaam zes uur lang warm kunt houden. Een ideale slaapzak dus voor de drie wat warmere seizoenen.

Informatie
Regatta Slaapzak Hilo 250, afmeting: 220x80x40cm, gewicht 1,5 kg, pack size 35 x 22 cm. Consumentenadviesprijs € 54,95. Verkrijgbaar bij de outdoor specialist. Www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl