Lichte wandelschoenen met veel grip

Nieuw: Regatta Lady Burrell II voor dames en Regatta Asheland voor heren

Regatta introduceert dit voorjaar twee nieuwe wandelschoenen. Voor heren de Asheland en voor dames de Lady Burrell II. Ga voor meer informatie naar www.regatta.com.

Lady Burrell II Hiking Boot
De Lady Burrell II Hiking Boot van Regatta biedt solide ondersteuning, is erg stabiel en beschermt je voeten bij alle weersomstandigheden. Dankzij de Hydropel-technologie en een waterdichte en ademende Isotex-voering blijven je voeten altijd droog. De lichtgewichte Vibram® zool biedt uitzonderlijk veel grip.

Deze wandelschoenen van Regatta zijn geschikt voor allerlei soorten wandelingen, of je nu wandelt langs de kust, door het bos of in de bergen. De nylon schoen is afgewerkt met een PU bovenlaag waardoor de Lady Burrell II goed tegen een stootje kan. De Vibram-zool met het EVA-voetbed zorgt voor een uitstekend comfort, goede grip en veel duurzaamheid. Consumentenadviesprijs € 114,95.            

Regatta Asheland Hiking Boot
De nieuwe, halfhoge Asheland Hiking Boot van Regatta loopt licht en heeft een uitstekende grip.Dat is te danken aan de Vibram® zool die uitzonderlijk veel grip en ondersteuning biedt. Het bovenwerk van de wandelschoen is bewerkt met Isotex en daardoor waterdicht en ademend.

Zowel bij de hiel als op de neus zijn gegrubberde bumpers geplaatst die beschermen tegen knocks en bumps. Regatta Asheland outdoorschoenen hebben een mooie klassieke uitstraling en zijn gemaakt van zacht en soepel nubucknerfleer met waterafstotende Hydropel-technologie. De Asheland weegt slechts 560 gram.

De schoenen zijn geschikt voor lange wandelingen op vlakke paden en heuvelachtig terrein. Grond en vuil loop je er makkelijk weer uit. De tong vouwt ruim open waardoor je de schoen makkelijk aantrekt. De schoen heeft een schokdempend EVA voetbed en is geschikt voor normale voeten. De veters trekken soepel aan door de veterlussen en eenmaal geveterd voegt de schacht zich perfect rond de enkel, dit geeft veel enkelsteun en stabiliteit. Dankzij de afgeronde zool wikkelt de voet soepel af. Consumentenadviesprijs € 134,95.

Informatie
Regatta Lady Burrell II Dames wandelschoen, consumentenadviesprijs € 114,95.
Regatta Asheland Heren wandelschoen, consumentenadviesprijs € 134,95.
Regatta wandelschoenen zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Leverbaar in de maten 36-42 voor dames en 41-47 voor heren. Www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

ALLE PERSBERICHTEN VAN REGATTA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl