Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Lekker zomers herenpyjama

Nieuw: Herenpyjama Burt uit de collectie Cuba Libre van Eskimo

Ga je naar bed of naar een tropisch strand? Met de marineblauw gestreepte herenpyjama Burt uit de collectie Cuba Libre van Eskimo ben je altijd in zomerse sferen. De stijl doet denken een vintage auto’s, zongebleekte kleuren en de azuurblauwe zee. De pyjama met korte mouwen en korte broek is uitgevoerd in fijn en zacht jersey katoen.

Informatie
Herenpyjama Burt uit de collectie Cuba Libre van Eskimo is verkrijgbaar in modewinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 24,95. Ga voor meer informatie naar www.eskimo.be.

Over Eskimo
Het luxe nachtmodemerk Eskimo is eigendom van een Gents familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van nachtmode en ondergoed voor de hele familie. Je goed voelen begint met een goede nachtrust, en een goede nachtrust begint met zachte en behaaglijke nachtmode. Elk seizoen vind je bij Eskimo een ruime collectie eigentijdse pyjama’s en nachthemden waarin je lekker kunt ontspannen, rusten en … slapen. De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt je draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid: fris en luchtig in de zomer, aangenaam warm in de winter. www.shop.eskimo.be

ALLE PERSBERICHTEN VAN ESKIMO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl