Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Krachtige e-bike met veel comfort en souplesse

Nieuw: Votani XM met een accucapaciteit van maar liefst 615 Wh

De nieuwe Votani XM valt op door de combinatie van comfort, kracht en souplesse. De Bafang middenmotor geeft door zijn torque sensor een vlotte, natuurgetrouwe ondersteuning. Ook als je klimt blijf je aangenaam fietsen. De verende zadelpen en voorvork garanderen een comfortabel rijgedrag. De stuurpen is handverstelbaar en de Nexus 7S versnellingsnaaf schakelt lekker soepel. Deze krachtpatser heeft een grote actieradius dankzij een accucapaciteit van maar liefst 615 Wh.
 
Votani XM heeft een stijlvol frame waarin de kabels mooi zijn weggewerkt. Via het verlichte 2,7 inch LCD scherm zie je in één oogopslag hoeveel batterijcapaciteit je nog hebt en welke van de zes ondersteuningsstanden je gebruikt. Tevens zie je wat je snelheid is, hoe lang je aan het fietsen bent en hoeveel kilometer je hebt gereden. Is er iets mis, dan ontvang je automatisch een bericht op je display. Het display is eenvoudig te gebruiken door de bediening bij het handvat.

Informatie
Votani XM, consumentenadviesprijs € 1999. Accu: 36V / 17,1Ah / 615Wh. Versnelling: Shimano Nexus 7 Speed. Remmen: voor Tektro V-brake, achter Shimano Rollerbrake. Informatie: www.votani.nl

Over Votani
Achter het merk Votani gaat een sterk internationaal bedrijf schuil. Darfon Electronics Ltd. is een producent uit Taiwan, die binnen de IT-industrie een grote faam heeft opgebouwd. Darfon is in vele landen vertegenwoordigd en heeft wereldwijd ca. 15.000 medewerkers. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. 

Een aantal jaar geleden heeft Darfon, vanuit de groene divisie, zijn intrede gedaan in de e-bike industrie met de productie van componenten en later ook e-bikes. Als gespecialiseerde elektronicaontwikkelaar en producent heeft Darfon haar expertise gebruikt om de stap naar het segment van elektrische fietsen te maken. 

De collectie van Votani is niet alleen ideaal voor stadsgebruik, boodschappen doen en woon-werkverkeer, maar leent zich ook uitstekend voor mooie toertochten in de natuur. Votani verovert in rap tempo de Benelux-markt. De fietsen zijn verkrijgbaar via een breed netwerk van meer dan 140 gespecialiseerde fietsenzaken. Ga voor meer informatie en dealers naar www.votani.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN VOTANI

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl