Kom tot jezelf op Guernsey

Kanaaleiland Guernsey, de ideale plek voor een yoga-retraite

Kanaaleiland Guernsey is een oase van rust. Een ideale plek om te ontspannen en tot jezelf te komen. Gun jezelf eens een yoga-retraite, onder begeleiding van de ervaren yoga-lerares Emma Després. Zij geeft lessen in Hatha-yoga en Yoni-yoga. Hier schud je alles van je af en omarm je de vitale lente. Op Guernsey stap je terug in de tijd, weg van alle hectiek. Je herstelt er van je dagelijkse beslommeringen en voelt de jeugd in je weerkeren. In geest, lichaam en ziel.

De yogalessen zijn geschikt voor alle niveaus, zowel voor beginners als gevorderden met veel ervaring. Het pakket bestaat uit vijf yogasessies, inclusief een dynamische ochtendoefening en een late introspectieve namiddagsessie. Op www.beinspiredby.co.uk staat alle informatie over Guernsey Yoga.

Lavender Rooms Wellness Center
Je verblijft in het luxe, pittoreske Hotel Fleur du Jardin inclusief English breakfast. Om je wellness-verblijf compleet te maken staan in het nabijgelegen Lavender Rooms Wellness Center gespecialiseerde schoonheidsspecialistes voor je klaar. In een rustige en ontspannen sfeer bieden ze hier een keur aan spa-behandelingen.

Achtdaagse vliegreis naar Guernsey
Een yoga-trip naar Guernsey, inclusief rechtstreekse retourvlucht vanaf Rotterdam – The Hague Airport, is te boeken vanaf 743 p.p. Emma Després kan desgewenst een heerlijk yoga pakket voor je samenstellen: www.beinspiredby.co.uk. Je verblijft zeven nachten in het prachtig gelegen hotel Fleur du Jardin, inclusief English breakfast. Beauty behandelingen zijn te boeken in het Lavender Rooms Wellness Center dat ligt naast het hotel. Deze reis en vele andere reizen naar de Kanaaleilanden zijn te boeken bij Sunair Vakanties op telefoonnummer 0172-782040 of per e-mail: info@sunair.nl. Ga voor meer informatie naar www.sunair.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN GUERNSEY

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl