Klok beste ecologische waspoeder volgens Consumentenbond

Klok Waspoeder Wit komt tevens als meest huidvriendelijke wasmiddel uit de test

Klok Waspoeder Wit is als beste ecologisch wasmiddel getest door de Consumentenbond. Volgens het testoordeel kan Klok de strijd met niet-ecologische middelen prima aan en is het bovendien goed voor het milieu. ‘Het ecologische en huidvriendelijke Klok Waspoeder Wit krijgt de was prima schoon. Dit in tegenstelling tot andere ecologische en huidvriendelijke middelen,’ aldus de Consumentenbond. 

De testuitslag laat zien dat Klok naast ecologisch ook erg huidvriendelijk is. ‘Heb je een gevoelige huid, dan kan een wasmiddel zonder parfumstoffen helpen tegen huidirritatie. Het beste huidvriendelijke middel is Klok Waspoeder Wit’, zegt de Consumentenbond.

Uitstekende waswerking, ook bij lage temperaturen
Klok Waspoeder Wit is krachtig tegen vlekken en lost vuil snel op. Het bevat 0% parfum en 0% kleurstof en wast alle witte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, ook bij lage temperaturen. Klok Waspoeder Wit is gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. 

Informatie
Klok Waspoeder Wit is verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,29 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 19,99.

Bron: Consumentenbond, Test wasmiddelen voor witte was, 26 november 2019.
Klik hier voor de link naar de test (voor leden van de Consumentenbond).

Over Klok
Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl.

ALLE PERSBERICHTEN VAN KLOK

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl