Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Kånken heeft na 36 jaar een opvolger: Kånken No.2

Legendarische rugzak van Fjällräven krijgt lederen afwerking

Kånken, de populaire rugzak van Fjällräven, krijgt na 36 jaar een opvolger: Kånken No.2. Het meest in het oog springend zijn de accenten en hengsels van leer. De rugzak is gemaakt van duurzaam, dubbel gewaxt G-1000 HeavyDuty met een binnenachtervak van G-1000 Lite. Net als zijn voorganger is het een duurzame rugzak voor dagelijks gebruik. Altijd praktisch: naar school, naar je werk, tijdens een uitstapje of op reis.

Het hoofdvak van Kånken No. 2 heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken makkelijk is. In het achtervak vind je een gepolsterd zitmatje van G-1000 HeavyDuty, een comfortabele rustpauze is dus nooit ver weg. Verder is de rugzak voorzien van twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. De schouderriemen zijn van textiel.

Rechte rug
Rechte ruggen zijn gezonde ruggen! Kånken werd in 1978 geïntroduceerd om rugproblemen, die werden waargenomen onder Zweedse schoolkinderen, te helpen voorkomen. Nu, meer dan 35 jaar later, heeft Kånken miljoenen ruggen recht gehouden en is het één van de populairste producten van Fjällräven, geliefd bij verschillende generaties gebruikers.

Informatie
Fjällräven Kånken No. 2 is verkrijgbaar in zeven kleuren bij outdoor-, tassen en fashionwinkels. Advieswinkelprijs € 129,95. Kijk voor meer informatie op Fjallraven.nl. Social media: Facebook.com/Fjallraven, Twitter.com/Fjallraven_Swe, Youtube.com/Fjallraven.

Fjällräven
Fjällräven is in 1960 opgericht in het ruige, Zweedse Örnsköldsvik door Åke Nordin. Åke was een zeer gepassioneerde zwerfsporter en altijd bezig met het verbeteren van zijn uitrusting. Sindsdien kleden vele boswachters, jagers, trekkers en vissers zich met de onverwoestbare en sneldrogende G-1000 stof die door Fjällräven werd ontwikkeld. Tegenwoordig ontdekken steeds meer recreatieve en professionele buitenliefhebbers het robuuste merk. Fjällräven maakt een brede lijn kleding, rugzakken, tenten, slaapzakken en accessoires. Functioneel, duurzaam, tijdloos en altijd voorzien van het logo van de fjällräven (Zweeds voor poolvos).

ALLE PERSBERICHTEN VAN FJÄLLRÄVEN

DOWNLOAD TEXT

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl