Je suis Parisienne!

Rosa Faia Emily heeft die jonge, Franse flair

Speelse nonchalance, dat is het geheim van de Parisienne. Met Emily start je dag met heerlijke, lingerie die fijne Point d’Esprit tule combineert met moderne kant in zwart of powder rose. De perfecte basis om de hele dag die befaamde je ne sais quoi uit te stralen.

Blikvangers van de beha’s en de body zijn het fijne kanten boordje en een dubbel strikje tussen de cups, die het decolleté versieren. Het lieflijke hemdje van transparante gestippelde tule heeft verstelbare spaghettibandjes voor de ultieme French look.

Perfect fit
Emily combineert klasse en kwaliteit, de basis voor Parisian chic. Ze heeft een perfecte pasvorm en draagt vrouwelijk en comfortabel. De cups van fijne dotdulle zijn ingelegd met zachte, laminerende microvezel-charmeuse. Bij de beha’s passen een tailleslip, tailleslip+ of een ondeugende shorty van Emily. Het hemdje met spaghettibandjes kan met flair op allerlei manieren worden gedragen.

Informatie
Rosa Faia Emily beha is verkrijgbaar in de maten maat B t/m E, voor ieder type vrouw. De bijpassende slips zijn verkrijgbaar van maat 36 t/m 50. Het hemdje met spaghettibandjes is beschikbaar in maat 36 t/m 44. Consumentenadviesprijs beha, vanaf € 59,95. Slip € 24,95 en hemdje € 39,95. Ga voor verkooppunten naar www.rosafaia.com.

Over Rosa Faia
De naam Rosa Faia staat voor jonge lingerie en badmode en dat alles vanaf cup A tot in grote cups. Alle modellen overtuigen door perfecte pasvorm en hoogste draagcomfort, precies waar de veeleisende vrouw van vandaag om vraagt. Rosa Faia is een merk van Anita Dr. Helbig GmbH, een wereldwijd pionierend familiebedrijf, gevestigd in de Beierse stad Brannenburg.

ALLE PERSBERICHTEN VAN ROSA FAIA

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl