Inzicht in je diepvriezer

Nieuw: Toppits® Foodsaver-App, de slimme hulp voor de organisatie van je diepvriezer

Lijkt het je handig om een berichtje te krijgen dat het tijd wordt om de zalm uit de vriezer te halen? Of om iets met diepvriesbroccoli te gaan bereiden? Download dan de gratis Toppits® Foodsaver-App want die stuurt je een berichtje zodra het tijd wordt om een bepaald product uit de diepvriezer te gebruiken.

Niemand gooit graag eten weg, maar iedereen vergeet echter wel eens levensmiddelen in de diepvriezer. En die zijn niet oneindig lang houdbaar. Groenten, kip en rundvlees blijven 6 tot 9 maanden goed in de vriezer. Brood 2 tot 4 weken en vis tot 2 maanden. Fruit kun je ongeveer een jaar bewaren op -18 graden. Hoe zorg je er nu voor dat je tijdig alles consumeert?

Toppits biedt hulp
Toppits heeft de oplossing. Met de Toppits® Foodsaver-App en de versheidscodes op de Toppits® Diepvrieszakken heb je altijd inzicht in de volledige inhoud van de vriezer. Als je een account aanmaakt kun je de inhoud ook met je gezinsleden delen. Stel dat zoonlief de laatste pizza uit de diepvries haalt, dan verdwijnt het product bij alle gezinsleden uit de lijst. Zo ben je altijd op de hoogte van de inhoud van de vriezer en dat is erg handig, vooral als je in de supermarkt staat.

Met de Foodsaver-App voorkom je dat je onnodige voorraad in huis haalt of levensmiddelen moet weggooien. Je kunt met het account ook foto’s van voedingsmiddelen opladen. De app herinnert je dan ook aan dat restje boerenkool van twee weken geleden. De Toppits® Foodsaver-App is gratis te downloaden (Apple Appstore en Google Play) en bevat een database met ongeveer 500 verschillende levensmiddelen en hun invriestijd. De app geeft ook waardevolle tips over invriezen, ontdooien en zelfs bereiding.

ALLE PERSBERICHTEN VAN TOPPITS

DOWNLOAD VIDEO

DOWNLOAD TEKST

CONTACTPERSONEN

AdriënneAdriënne van de Vorst
+31 (0)6-54966206
info@vandevorstpr.nl

wilWil van de Vorst
+31 (0)654-224488
wil@vandevorstpr.nl